Wij zijn DecoLegno

Wij zijn exclusief distributeur van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Met de Cleaf collectie bieden wij voorschrijvers en verwerkers een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om decors én voelbare structuren te ontwikkelen die de beleving geven van het echte materiaal. De designwaarde haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur. Wij helpen u graag bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. 

 

Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in Decor Spaanplaat, HPL en bijpassend ABS Kantenband. Zie, voel en beleef! 

Cleaf ConceptStore Wormerveer

Zien én voelen zorgt voor een optimale beleving van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van Cleaf. Daarom kunt u via de webshop snel en gratis A4 en/of A6 stalen aanvragen. 

 

Wilt u de structuur én het decor van de varianten op groter formaat ervaren? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan de Cleaf ConceptStore in Wormerveer. Daar presenteren wij stalen op A4 en A3 formaat en grote panelen (2400x500mm) zodat u de beste indruk krijgt van de structuur, het decor en de kleur. Ook in Delft, Duiven, Tegelen, Veldhoven en Zwolle presenteren wij onze collectie. Wilt u een bezoek brengen aan een van deze vestigingen, neem dan contact op met de betreffende accountmanager om een afspraak te maken.

 

Onze (interieur)adviseurs helpen u graag met de materiaalkeuze voor fronten en korpussen van kasten en keukens, wandbekleding en andere maatwerk meubelen.

 

Italiaans design van Cleaf

Cleaf is een Italiaans familiebedrijf opgericht in 1975 door Luciano, Agostino en Fausto Caspani. Als producent van innovatieve oppervlakken en oplossingen voor de meubel en interieur industrie is het bedrijf gevestigd in het hart van de Italiaanse designindustrie Brianza.

In diverse fabrieken worden, met hoogwaardige productieprocessen, gemelamineerde panelen, laminaat en randen geproduceerd. Wereldwijd wordt de collectie van Cleaf toegepast door architecten en bedrijven die inspirerende ruimtes voor wonen en werken ontwikkelen. DecoLegno is exclusief leverancier van de collectie van Cleaf.


Wij zijn FSC gecertificeerd

In onze bedrijfsvoering streven wij naar een optimale toepassing van FSC gecertificeerde producten. Circa 80% van de collectie Gemelamineerd Spaanplaat van DecoLegno is gecertificeerd met claim FSC Mix 70%. Daarmee levert DecoLegno een bijdrage aan verantwoord bosbeheer. Ook is een deel van onze collectie HPL als FSC-Controlled Wood verkrijgbaar. DecoLegno heeft als doelstelling om 95% van de voorraadcollectie FSC-gecertificeerd te krijgen.


Met respect voor de mens en de natuur
 
FSC®(Forest Stewardship Council) is een organisatie die wereldwijd zorg draagt voor het verantwoord beheren en behouden van de bossen. Door verantwoord beheer wordt op evenwichtige wijze rekening gehouden met ecologische, sociale en economische aspecten.
Lees meer over FSC.

Hoofdkantoor / cleaf conceptstore

DecoLegno BV

Industrieweg 13A

1521 NC Wormerveer

Telefoon: +31 (0)75 616 50 64
Email: info@decolegno.nl

Onze partner in België

Houthandel Witon BVBA

Industrieweg 1120

Herk-de-Stad

Limburg 3540

Telefoon:

+32 (0)13 55 35 83

+32 (0)13 55 44 76
Email: info@witon.be
Website: www.witon.be

Cleaf conceptstores in Nederland

Plaats

Locatie

Adres

Postcode

Contact

Studio Senses
Contact: Kees Jan Veerbeek
Cleaf ConceptStore
Contact: Caroline Brand / Guus Wilhelm
Contact: Frank Peters
Cleaf ConceptStore
Contact: Kees Jan Veerbeek
StudioSenses
Contact: Caroline Brand / Guus Wilhelm

Even voorstellen

Ons Team

Patrick Leering

Algemeen Directeur

Guido Hofman

Financieel Directeur

Kees Jan Veerbeek

Accountmanager

Frank Peters

Accountmanager

Guus Wilhelm

Accountmanager

Caroline Brand

Accountmanager Architecten

Jaap Stallmann

Hoofd Verkoop Binnendienst

Judith Mulder

Medewerkster Verkoop Binnendienst

Ilona Glas

Medewerkster Verkoop Binnendienst

Shirley van den Bergh

Medewerkster Verkoop Binnendienst

Daniella Hartel

Medewerkster Sales Support

Tim Snijders

Assistent Supply Chain Management

Saskia ten Cate

Marketing-Communicatie Manager

Petra Menick

Marketing-Communicatie Medewerkster

Sanne Dam

Online Marketing Medewerkster

Sanne Lagerweij

Junior Marketing Medewerkster

Annemarie Wallenburg

Marketing-Communicatie Medewerkster