Showroom bezoeken Stalen bestellen
decolegno werken bij bg
Werken bij DecoLegno

Alles draait om kennis en creativiteit

Werken bij DecoLegno betekent werken in een gemotiveerd, betrokken en gedreven team. Dagelijks zijn wij bezig met de ontwikkeling van onze collectie en de manier waarop we deze presenteren aan onze klanten. We streven in alle opzichten naar een hoge mate van professionaliteit. Kennis en creativiteit gaan daarin hand-in-hand. Er wordt hard gewerkt in een gezellige sfeer met voldoende ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

tst
  • DecoLegno Werken bij Meetingroom detail rechterzijde LR
  • Voorkant van showroom Westzaan
  • DecoLegno Werken bij Bureaus DN LR
  • DecoLegno stalenservice S173 Corteccia insta LR (1)
  • DecoLegno Werken bij Designers Lab detail LR
DecoLegno Werken bij Lean overzicht LR
DecoLegno Werken bij Bureaus RB LR
DecoLegno Werken bij Lunchruimte buffet LR
DecoLegno DecoLounge HM06 Piombo stoeltjes Planq vloer Studio Wae bank Kvadrat Febrik Triangle LR

Onze oorsprong en werkcultuur

De roots van DecoLegno liggen in de Zaanstreek en de sfeer binnen het bedrijf wordt in sterke mate beïnvloed door de nuchtere Noord Hollandse mentaliteit. Vanuit een duidelijke strategische visie en met voldoende kennis op zak, zijn wij enthousiaste doeners. Kansen zien, altijd dat stapje extra zetten en waarmaken wat we beloven… daar draait het om. Gezamenlijk lunchen, de vrijdagmiddag borrel, een Padel clinic of een uitje met de afdeling zorgt ervoor dat we elkaar ook op persoonlijk vlak beter leren kennen.

DecoLegno is leverancier van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal. Daarmee kunnen interieurvormgevers en -bouwers nagenoeg ieder denkbaar maatwerk interieur realiseren. De materialen in onze collectie zijn onderscheidend en haken in op de trends in de wereld van architectuur en design. DecoLegno benadert de markt en haar klanten op een eigen, unieke manier: wij noemen dit het DecoLegno-DNA.

Onze kernwaarden

high five 01

Betrokken en gemotiveerd

Het DecoLegno DNA is aanstekelijk. We zijn een gemotiveerd team, iedereen voelt zich betrokken en we hebben respect voor elkaars werk. Er wordt hard gewerkt in een gezellige en informele sfeer met voldoende ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

hands 01 2

Professioneel en betrouwbaar

We zijn een professionele partner voor onze klanten omdat we weten wat er speelt in de markt en waar de behoeftes liggen. We doen wat we beloven en met onze hoogwaardige materialen helpen we bij het oplossen van nagenoeg ieder maatwerk interieur vraagstuk.

raket 01

Ondernemend en gedreven

Kansen zien, altijd dat stapje extra zetten en waarmaken wat we beloven… daar draait het om. Die ondernemersgeest en gedrevenheid zit in onze bedrijfscultuur. We houden ervan om te verrassen en de dingen net even anders te doen. Kennis en creativiteit gaan daarin hand-in-hand.

decolegno werken bij bg 1 (1)

Maak kennis met de teams

Guido Hofman

Financieel Directeur

Patrick Leering

Algemeen Directeur

Michiel Schouten

Operationeel Directeur

Directie

De directie van DecoLegno is, samen met het managementteam, eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en het middellange- en langetermijnbeleid. De medewerkers- en klanttevredenheid en financiële gezondheid staan centraal. Daarnaast koesteren we de samenwerking met belangrijke relaties zoals toeleveranciers en logistieke partners. Onze deur staat altijd open, we hechten veel waarde aan een goed gesprek en constructieve feedback. Dit mag positief en minder positief zijn, je hoeft bij DecoLegno geen ja-knikker te zijn.

Guido Hofman, Financieel Directeur

We geloven in de kracht van ieders bijdrage en dagen iedereen uit tot het realiseren van de ambities van DecoLegno.

Joost de Wit

Marketing Manager

Saskia ten Cate
Saskia ten Cate

Communicatie Manager

Petra Menick

Marketing Communicatie Medewerkster

Michelle Bakker

Marketing Communicatie Medewerkster

Willemien Seijdel

Marketing Communicatie Medewerkster

Michael van Leeuwen

Online Marketeer

Lars Koerts

Online Marketeer

Marketing

In het marketing team komen creativiteit en techniek samen. Alles is gericht op het inspireren en informeren van onze doelgroepen. Denk aan de creatie van relevante content, de inzet van externe media, de ontwikkeling van on- en offline communicatiemiddelen, promotiematerialen en beurspresentaties. Maar ook het dagelijkse beheer van de website, de webshop, de inzet van marketing automation en data-analyse ten behoeve van conversie.

Michael van Leeuwen, Online Marketeer

Datagedreven werken in een inspirerende omgeving. Daar krijg ik energie van!

Dennis Schaper

Manager Sales

Frank Peters

Productspecialist Durasein®

Jaap Stallmann

Support Specialist Durasein®

Caroline Brand

Accountmanager Architecten

Suzan van Schooten

Accountmanager Architecten

Kees Jan Veerbeek

Accountmanager

Ivo
Ivo Vollema

Accountmanager

Guus Wilhelm

Accountmanager

Eljada Weltevreden

Accountmanager

Shirley van den Bergh

Online Accountmanager

Lars Haverlag

Online Accountmanager

Nikki van Roon

Junior Online Accountmanager

Michèl Deen

Business Developer

Nick Leering

Business Developer

Robin Leering

Business Developer

Sales

Het inspireren van onze klanten is de dagelijkse focus op de afdeling Sales. Dit team van ondernemende professionals heeft als missie om interieurontwerpers en -bouwers te helpen bij het realiseren van kwalitatieve, esthetische en duurzame maatwerk interieurs. Het succes van de klant is ons succes. Centraal in dit succes staat dat we elkaar respecteren, persoonlijke ontwikkeling stimuleren en vooral plezier maken in alles wat we doen.

Kees Jan Veerbeek, Accountmanager

DecoLegno is een trendsetter en gevestigde merknaam in de wereld van interieurbouw. Deze unieke positie geeft mij volop mogelijkheden om mij zowel persoonlijk als zakelijk te kunnen ontwikkelen.

Thierry Jorissen

Manager Customer Support

Judith Mulder

Customer Support Medewerkster

Cheryl Hemmer

Customer Support Medewerkster

Larissa Hotting

Customer Support Medewerkster

Judith van Zaane

Customer Support Medewerkster

Natascha Wals

Customer Support Medewerkster

Anouk van Leeuwen

Customer Support Medewerkster

Bianca Goede

Customer Support Medewerkster

Sander van de Poll

Customer Support Medewerker

Customer Support

Customer Support bij DecoLegno staat voor meer dan alleen maar klantenservice. Het is een bruisende afdeling waar geen dag hetzelfde is. Onze medewerkers op de Customer Support afdeling worden voortdurend uitgedaagd en geïnspireerd door de diversiteit aan taken die ze uitvoeren, waardoor er altijd een energieke en levendige sfeer heerst. Op de Customer Support afdeling zijn we dé schakel tussen onze gewaardeerde klanten en de DecoLegno organisatie. We begrijpen dat klantinteracties niet alleen gaan over het oplossen van problemen, maar ook over het opbouwen van duurzame relaties. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen over de materialen in onze collectie, het begeleiden van klanten bij hun bestellingen of het wegnemen van eventuele zorgen, we streven er altijd naar om de verwachtingen van de klant te overtreffen. We nemen de tijd om te luisteren, mee te denken en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden en we zijn vastberaden om elke vraag te beantwoorden en elk probleem op te lossen.

Bianca Goede, Customer Support Medewerkster

Werken op de afdeling Customer Support betekent werken in een gezellig team van collega’s. Wij zetten de klant centraal en ik draag daar met plezier aan bij.

Gerben Leinenga

Supply Chain Manager

Digna Schenk

Traffic Manager

Danielle Nelis

Supply Chain Planner

Pim Hoffs

Medewerker Supply Chain

Esther Scholte

Medewerker Supply Chain

Rico Bot

Allround Supply Chain Medewerker

Supply Chain Management

Bij de afdeling Supply Chain Management streven we naar het continu optimaliseren en verbeteren van onze inkoop en logistieke processen. Dagelijks is er contact met onze leveranciers en partners in warehousing en transport. Het team werkt nauw samen, ieder vanuit zijn of haar eigen specialisatie. We zijn kritisch, houden van een uitdaging, houden elkaar scherp maar vinden het ook belangrijk om voldoening te halen uit behaalde successen.

Danielle Nelis, Supply Chain Planner

Ik word blij van het werken aan verbeteringen, het maken en houden van overzicht en denken in oplossingen. Het is fijn dat ik dit kan doen met een leuk team van collega's.

Bekijk functieprofiel
Ellen Werink

Hospitality & Showroom Manager

Daniella Hartel

Interieur Adviseur

Marjolein van de Lisdonk

Interieur Adviseur

DecoLegno interieur adviseur Els decoratief plaatmateriaal
Els Klaver

Interieur Adviseur

Ivana Boëtius

Interieur Adviseur

Brenda Busche

Interieur Adviseur

Tim Frenken, interieurontwerper en -adviseur
Tim Frenken

Interieur Adviseur

Julia van Meeteren

Interieur Adviseur

Amanda Keller

Medewerkster Hospitality

Ilona Glas

Medewerkster Hospitality & Events

Hospitality

In het Hospitality team is geen dag hetzelfde. Of het nou gaat om de organisatie van een grootschalig klantevenement of het bezoek van een particuliere klant, een gastvrije en representatieve ontvangst staat altijd centraal. De interieuradviseurs en hospitality medewerkers staan klaar voor een passend advies in de showroom, een goede organisatie van events en klantreizen, een gezonde lunch voor de collega’s en een nette werkomgeving. En dat alles doen ze met een lach op het gezicht.

Ivana Boëtius, Interieur Adviseur

Toen ik pas bij DecoLegno kwam werken viel het mij op dat elke collega dezelfde visie uitdraagt. Het was een warm welkom en ik voelde een aanstekelijke energie. Ik werk hier vanuit mijn kracht en innerlijke motivatie.

Gre de Joode

HR Manager

HR

HR zorgt ervoor dat de organisatie de juiste mensen aantrekt, behoudt en ontwikkelt om succesvol te zijn en te groeien in lijn met de bedrijfsdoelstellingen. Als dé schakel tussen het management en de werknemers draagt HR bij aan het bevorderen van een gezonde werkcultuur, het oplossen van vraagstukken en het stimuleren van de productiviteit en tevredenheid. Alle afspraken en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Gre de Joode, HR Manager

DecoLegno is de beste werkgever die je je kan wensen.

Alle vacatures (1)