Officieel distributeur van CLEAF

Zie, voel en beleef onze collectie

Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf kun je op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur, uitsluitend op afspraak, een bezoek brengen aan onze showroom in Wormerveer, Duiven of Veldhoven. Daar presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 240x50cm. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Je bent welkom met maximaal 2 personen en we reserveren maximaal 1 uur in de agenda. Wij vragen jou een mondkapje te dragen en de richtlijnen van onze medewerkers te volgen.

Als gevolg van de lock down en de gestelde richtlijnen kunnen we slechts een beperkt aantal bezoeken per dag toestaan. Daardoor kan het voorkomen dat wij jouw bezoek niet op hele korte termijn mogelijk kunnen maken. Wij hopen op jouw begrip.

Voorjaarsfeestdagen

Wij zijn gesloten op:
• 26 en 27 april, Koningsdag
• 13 en 14 mei, Hemelvaartsdag
• 24 mei, 2e Pinksterdag

We nemen contact met je op

Vul het formulier in en geef aan welke showroom je wilt bezoeken. Ben je een zakelijke klant, dan zal onze accountmanager contact met jou opnemen. Ben jij particulier, dan wordt contact met jou opgenomen om de afspraak in te plannen.

Stalen in showroom Wormerveer

Afspraak showroom

  • Aan welke showroom wil je een bezoek brengen?