Showroom bezoeken Stalen bestellen
Terugblik DecoLegno HoutPro+

Terugblik DecoLegno HoutPro+

09-11-2022

Afgelopen week was het team van DecoLegno te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens het grootste event voor de houtverwerkende industrie HoutPro+ presenteerden wij daar op indrukwekkende wijze de nieuwste texturen van Cleaf, HPL Specials én het solid surface programma van Durasein®.

Krachtige reünie van houtverwerkend Nederland

HoutPro+: DecoLegno Stand S193 Jiometori
HoutPro+: DecoLegno stand S193 Jiometori
HoutPro+: DecoLegno Stand FD05 Nadir
HoutPro+: DecoLegno stand FD05 Nadir

Na vijf jaar afwezigheid werd het door de organisatie aangekondigd als ‘een krachtige reünie van houtverwerkend Nederland’; HoutPro+ editie 2022. DecoLegno was van de partij met twee stands. De noviteiten van Cleaf en de HPL Specials collectie werden op indrukwekkende wijze getoond in een stand van maar liefst 20 meter lang. Een opvallende verschijning is de nieuwe textuur Jiometori die een voelbare lijnenstructuur combineert met een warm houtdecor. Decor FD05 is een aanvulling in de Nadir structuur. Niet voor niets naast elkaar getoond, want beide varianten zijn goed met elkaar te combineren in meubelmaatwerk. 

Patrick praat je bij

Patrick, directeur van DecoLegno, praat je bij over zijn ervaring op de beurs. “We hebben klanten gesproken die ons herkennen en erkennen. Herkennen de stand, DecoLegno uitstraling, erkennen de onderscheidende collectie. Dit zijn de klanten die ons dagelijks, wekelijks, maandelijks weten te vinden. Ze zijn enthousiast over onze designs, decors, voorraad, service en raden ons aan bij hun klanten. Dit zijn onze ambassadeurs.” De prospect heeft van ons gehoord, herkent nog niet de stand maar na bezoek erkent hij de onderscheidende collectie. De nieuwe ambassadeur in wording.”, aldus Patrick.

Opvallende decors in HPL Plaatmateriaal

HoutPro+ Stand HPL Specials
HoutPro+: DecoLegno stand HPL Specials
HoutPro+ stand
HoutPro+: DecoLegno Stand HPL Specials – Kaleidoscoop

HPL Specials is een speciale collectie HPL plaatmateriaal van DecoLegno. Deze onderscheidt zich door opvallende decors waarmee originele en uitgesproken interieurs gecreëerd kunnen worden. Decors variërend van OSB tot Hongaarse punt, en van natuursteen tot verbrand hout. In de pantry was het bookmatching decor Kaleidoscoop te bewonderen. Een echte eye-catcher die het beste tot zijn recht komt als hij verwerkt wordt als hele plaat in kastdeuren of een achterwand. Nieuw zijn ook de AFX varianten. Elf eigentijdse unikleuren met een mooie, matte optiek én anti-vingerafdruk eigenschappen.

Zou je graag de verschillende decors op groot formaat willen beleven in onze showroom?

Ben je benieuwd naar de presentatie van de collectie Solid Surface van Durasein® op HoutPro+?

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij