Terugblik Durasein® HoutPro+

Terugblik Durasein® HoutPro+

Van 1 tot en met 4 november was DecoLegno aanwezig op HoutPro+: de krachtige reünie van houtverwerkend Nederland. We stonden daar met maar liefst twee stands. In onze ene stand toonden we de noviteiten van Cleaf en HPL Specials. Op de stand van Durasein® kon je kennis maken met de collectie solid surface en werd de configurator gelanceerd. Een online tool waarmee je twaalf verschillende modellen waskommen kunt uitvoeren in ieder gewenst decor uit de Durasein® solid surface collectie. Opbouw en onderbouw modellen die een brede toepasbaarheid in meubelmaatwerk mogelijk maken. Bestellen gaat eenvoudig via de website. De feedback op de beurs wordt momenteel verwerkt waarna de configurator spoedig online komt.

Waskommen Durasein stand HoutPro+
HoutPro+: Durasein® stand waskommen
Durasein stand HoutPro+
HoutPro+: Durasein® stand configurator

Frank praat je bij

Frank, Productspecialist Durasein®, praat je bij over zijn ervaring op de beurs. HoutPro+ was een goede beurs voor Durasein®. Er was een diverse publiek, we hebben laten zien wat we wilden laten zien en de mensen die wij hebben gesproken waren enthousiast. De configurator viel goed omdat deze het laagdrempelig maakt, het mensen de vrije keuze geeft en de levertijd goed is. Het combineren van de verschillende decors met wasbakken valt goed in de smaak.”, aldus Frank.

Kortom, wij vonden het een succes om voor de eerste keer op HoutPro+ te staan. Alle warme en positieve reacties die we mochten ontvangen van ‘oude’ bekenden of nieuwe contacten geven ons extra energie.

Zou je graag de verschillende varianten op groot formaat willen beleven in onze showroom?

Ben je benieuwd wat de laatste innovaties en nieuwe collecties bij de stand van DecoLegno waren?