Showroom bezoeken Stalen bestellen
Nieuw: beleef eikenhout in Quercia

Nieuw: beleef eikenhout in Quercia

22-04-2022

DecoLegno breidt haar collectie regelmatig uit met nieuwe texturen in decoratief plaatmateriaal en haakt daarmee in op de actuele trends op het gebied van interieurarchitectuur en meubelontwerp. Graag presenteren wij jou de nieuwe Cleaf structuur Quercia!

Eigentijds eiken

Structuur Quercia van Cleaf vindt haar oorsprong in eikenhout. In deze collectie decoratief plaatmateriaal beleef je de voelbare synchroon nerf van kwartiers hout. Dat geeft de natuurlijke beleving van geborsteld fineer. De platen hebben aan beide zijden structuur Quercia, en dat maakt deze collectie geschikt voor een verwerking in open kasten.

Ruime kleurkeuze

Quercia is leverbaar in zes kleuren. Van klassiek, diepzwart tot warme bruine en gemêleerde grijstinten. Kleuren die zich goed laten combineren met andere texturen in het interieur zoals de nieuwe kleuren in de leerstructuur Primofiore. Met Quercia krijgt ieder interieurontwerp of maatwerk meubel een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Sfeerbeeld van eikenhout S184 Quercia met een leerstaal en stofstaal
S184 Quercia met een vergrijsde look
Sfeerbeeld van S182 Quercia met kopje koffie
De diepzwarte U129 Quercia

Antibacterieel

De collectie Quercia heeft antibacteriële eigenschappen. Door een speciale toevoeging aan de melamineharsen kunnen de bacteriën zich niet vermenigvuldigen op de platen vermenigvuldigen en binnen 24 uur sterft 99,9% af. De antibacteriële testen zijn uitgevoerd door Hohenstein Laboratories, conform de ISO22196:2011 methode. Lees hier het testrapport

Bekijk de nieuwe collectie

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker