Showroom bezoeken Stalen bestellen
Naamswijziging Geta & Seta

Naamswijziging Geta & Seta

21-08-2020

Cleaf heeft besloten de namen van de structuren Geta en Seta te wijzigen. Aan de uitstraling en kwaliteit van de producten verandert er niks. De collectie Geta heet vanaf nu Okobo. Nog steeds met de ongeëvenaarde, diepe houtstructuur. Het decor én het diepe, voelbare reliëf van Okobo heeft een uitgesproken karakter. Deze synchroon structuur geeft een natuurlijke beleving aan ieder interieur.

De populaire, vlakke structuur Seta heet vanaf nu Fiocco. Deze collectie decoratief plaatmateriaal geeft de beleving van marmer, beton of hout en is geschikt voor een toepassing die vraagt om een gladde oppervlakte structuur. De unikleuren in structuur Fiocco (voorheen Seta) vind je in de collectie DECObasic.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker