Showroom bezoeken Stalen bestellen
Maandwinnaar Cleaf Shaping Surfaces Competition

Maandwinnaar Cleaf Shaping Surfaces Competition

13-11-2023

Wij zijn er trots op dat het interieurproject van Joanne Schilder Interior Design is verkozen tot de maandwinnaar van de Cleaf Shaping Surfaces competitie! Het team van Joanne Schilder Interior Design werkt dagelijks met passie aan het ontwerp en de realisatie van exclusieve woningen, winkels, restaurants, hotels en kantoren in binnen- en buitenland. Creativiteit, symmetrie, comfort en functionaliteit staan centraal in hun concepten en dat is terug te zien in het winnende project. 

Het winnende project

De vraag was om een multifunctionele ruimte in een pand in Amsterdam te realiseren met een slaapkamer, een badkamer en suite en een inloopkast. Het uitzicht op de prachtige binnentuin is in het interieur vertaalt in natuurlijke materialen en warme kleuren. Het karakteristieke natuursteen in de badkamer is gecombineerd met een warm houtdecor dat is verwerkt in wanden en maatwerkkasten. Het houtdecor is toegepast in twee verschillende structuren. De combinatie van de lijnenstructuur LR29 Riga en die van gezandstraald hout in LR29 Sablé zorgt voor een elegant en bijzonder effect in het interieur. Dus wij feliciteren Joanne en haar team met deze mooie prijs!

Disclaimer: Afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Publicatie – in welke vorm dan ook – is niet toegestaan zonder toestemming van de betrokken partijen.

Ook een project gerealiseerd met Cleaf?

Heb jij ook een creatief en origineel project gerealiseerd met Cleaf? Tijdens de Cleaf Shaping Surfaces Competition wordt elke maand een winnaar gekozen. Uiteindelijk zal één van de maandwinnaars uitgekozen worden als hoofdwinnaar van de competitie. Deze winnaar krijgt de kans om een installatie of onderzoeksproject ter waarde van 10.000 euro te ontwikkelen. Daarnaast wordt de kampioen uitgenodigd voor een weekend in Italië, georganiseerd door Cleaf. Ook deelnemen?

Gebruikte decors

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate