Showroom bezoeken Stalen bestellen
Badkamer en toilet Kasten Wandafwerkingen Grafisch Hout

Luxe slaapkamer met aangrenzende badkamer en inloopkast

Maatwerk - LR29 Riga, Sablé LR29
Maatwerk uitgevoerd in LR29 Riga en Sablé LR29

In deze stijlvolle slaapkamer met aangrenzende badkamer en inloopkast zijn de LR29 Riga en de LR29 Sablé verwerkt. Met dit prachtige ontwerp heeft Joanne Interior Design de Shaping Surfaces competitie van Cleaf gewonnen.

De LR29 Sablé vinden we terug in het meubilair, zoals het wasmeubel. Deze diepbruine variant van de Sablé-structuur kenmerkt zich door een matte, stroeve afwerking met het effect van gezandstraald hout.

De driedimensionale structuur van de LR29 Riga is subtiel verwerkt in de muren en wandpanelen. In deze structuur ervaar én voel je een hoog-en-laag lijnenspel. Hiermee wordt een eigentijds en stijlvol interieur gecreëerd.

Samengebracht creëren deze twee decors een prachtige, rustieke uitstraling die de ruimte verrijkt met een unieke charme, wat Joanne Interior Design tot de welverdiende winnaar van de Shaping Surfaces competitie maakt.

Disclaimer: Afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Publicatie – in welke vorm dan ook – is niet toegestaan zonder toestemming van de betrokken partijen.

Collectie KLIK OP HET DECOR OM EEN GRATIS STAAL AAN TE VRAGEN

Wellicht vind je dit ook interessant

Tijdloze materialenmix in de badkamer

Tijdloze materialenmix in de badkamer

Moderne keuken met de look van walnoothout

Moderne keuken met de look van walnoothout

Stijlvolle werkplek met donkere houtlook

Stijlvolle werkplek met donkere houtlook