Showroom bezoeken Stalen bestellen
Cleaf Shaping Surfaces Competitie

Cleaf Shaping Surfaces Competitie

16-06-2021

Pas jij als interieurarchitect of -ontwerper regelmatig decoratief plaatmateriaal van Cleaf toe in jouw projecten? Doe dan mee aan de Shaping Surfaces wedstrijd van Cleaf! Je kunt iedere maand een project indienen waarin Cleaf plaatmateriaal is verwerkt en kans maken op de Shaping Surfaces Monthly Award. De ontwerpen worden door een professionele jury beoordeeld. Er wordt gekeken naar de originaliteit van het project en de manier waarop Cleaf plaatmateriaal is toegepast. Maandelijks wordt de winnaar belicht in een speciale nieuwsbrief en op de Instagram van Cleaf. Ook wordt het winnende project gepubliceerd op de Shaping Surfaces website en ding je mee naar de hoofdprijs die volgend jaar wordt uitgereikt.

In april 2024 zal de jury, ondersteund door een kleine groep journalisten en designliefhebbers, de Shaping Surfaces Award uitreiken aan één van de maandwinnaars. De winnaar krijgt de kans om een installatie of onderzoeksproject ter waarde van 10.000 euro te ontwikkelen. Ook wordt de winnaar uitgenodigd voor een weekend in Italië, dat in het teken staat van kunst en natuur.

Natuurlijk wordt er ook door DecoLegno aandacht besteed aan de Nederlandse inzendingen. Je kunt iedere maand een inzending doen via Shaping Surfaces Competition. Bekijk hier het project van Joanne Schilder Interior Design, maandwinnaar van augustus!

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker