Showroom bezoeken Stalen bestellen
Maak kennis met interieuradviseur Marjolein

Maak kennis met interieuradviseur Marjolein

13-05-2022

Maak kennis met onze nieuwe DecoLegno collega Marjolein van de Lisdonk. Sinds kort maakt zij onderdeel uit van ons showroom team, en adviseert particuliere bezoekers in onze vestigingen in Veldhoven, Duiven en Echt. Het kan dus zomaar zo zijn dat je Marjolein on the road tegen komt (toeteren mag).

Ervaring

Marjolein is afgestudeerd interieurarchitect en heeft ruim elf jaar ervaring als projectontwerper. Ze heeft veel maatwerkinterieurs gerealiseerd en veel ervaring met het volledige proces, van conceptvoorstel tot realisatie. Op de vraag wat haar aantrok om bij DecoLegno te komen werken, antwoordt zij: “De markt van DecoLegno is niet nieuw voor mij, ik ben groot fan van de Cleaf-collectie en schrijf de producten graag voor. Ik ben trots om deel uit te maken van deze energieke organisatie.”, aldus Marjolein.

In de showroom

Met haar passie voor interieur en vormgeving hoopt Marjolein particuliere klanten in de DecoLegno vestigingen in Veldhoven, Duiven en Echt van de nodige adviezen te voorzien. “Het is van belang om goed te luisteren naar de wensen en dit visueel te maken door passende decors op groot formaat te presenteren.” Volgens Marjolein helpt het als je in woord en beeld kunt aangeven wat je mooi vindt. Denk hierbij aan sfeerbeelden of een ontwerptekening. Marjolein: “Hiervoor kun je ook een kijkje nemen op de website, Instagram en Pinterest van DecoLegno. Daarnaast is het handig om materialen die in dezelfde ruimte toegepast zullen worden mee te nemen. Bijvoorbeeld een staal van de vloer, behang of verf.” Wil jij een bezoek brengen aan een van onze vestigingen? Hier plan je je afspraak.

TIP VAN MARJOLEIN

“Begin met het samenstellen van een palet van decors. Zo ademt je huis in de basis één sfeer uit, wat de rust bewaart. Wijs daarna de geselecteerde decors toe aan de diverse maatwerk interieurelementen. Met los meubilair en accessoires kun je vervolgens elke kamer een eigen identiteit geven. Durf in kleurstelling contrast te maken, dat maakt een ruimte veel boeiender om te beleven. Zie voel beleef.”

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij