Showroom bezoeken Stalen bestellen
Kleurrijk interieur met FSC® HPL

Kleurrijk interieur met FSC® HPL

15-02-2021

Kleur is een actueel thema in de wereld van mode, design en interieurarchitectuur. Met de collectie Ovatta haakt DecoLegno in op deze tendens. Met het uitgebreide kleurenpalet variërend van bordeaux tot roze, van chocoladebruin tot kerriegeel en van mysterieus nachtblauw tot mosgroen breng je kleur in ieder interieur of maatwerk meubel.

HPL nu FSC gecertificeerd

De kleuren UB02 (nachtblauw), UB25 (cement grijs), UB40 (olijfgroen), UB50 (oud roze), UB52 (poeder roze) en UB54 (legergroen) van de collectie Ovatta zijn niet alleen leverbaar in decorspaanplaat maar ook in HPL SuperMatt. Daarmee worden andere toepassingen mogelijk. Gebruik je in één project zowel HPL als decorspaanplaat, dan adviseren wij altijd van beiden een staal aan te vragen om een eventueel verschil in kleur, glansgraad en structuur te beoordelen.

Wist je dat alle Cleaf HPL nu FSC gecertificeerd is? Hiermee draagt Cleaf bij aan een verantwoord bosbeheer.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker