Showroom bezoeken Stalen bestellen
Het 3D effect van Cheope

Het 3D effect van Cheope

18-07-2019

Technologische innovatie bij Cleaf heeft het mogelijk gemaakt om de driedimensionale vorm van piramides te vertalen naar decoratief plaatmateriaal. Interieur- en meubelontwerpen krijgen hiermee een eigentijdse, geometrische uitstraling. In combinatie met een stoere steen of een ingetogen, matte hout structuur ontstaat een spannende materialenmix.

Interieurontwerp

De collectie CHEOPE heeft een driedimensionale structuur die speelt met licht en schaduw. Dit effect wordt versterkt door de subtiele, metallic glans in de warme brons tint FA84. Het grafische effect wordt versterkt in parelmoer (FB80). Heel verrassend is de combinatie van deze structuur met een stijlvol houtdecor in een donkerbruine kleurmelange (LR29). A4 stalen zijn medio september gratis online te bestellen.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate