Showroom bezoeken Stalen bestellen
Creëer uniek plaatmateriaal in het Designers Lab

Creëer uniek plaatmateriaal in het Designers Lab

16-06-2020

Het Designers Lab van DecoLegno is dé ideale plek voor interieurarchitecten en -ontwerpers om unieke decoratieve plaatmaterialen te ontwikkelen die helpen bij het personaliseren van maatwerk meubelen en interieurs. De ingrediënten voor dit creatieve proces zijn 90 unikleuren uit de Solid Colour-collectie en vijf bijzondere structuren van Cleaf. Welke combinatie zou jij willen maken voor jouw opdrachtgever?

Combineer kleur met structuur

Het is nu mogelijk om vijf structuren van Cleaf te combineren met iedere willekeurige kleur uit de Solid Colours-collectie. De kleuren zijn speciaal voor Cleaf ontwikkeld door Studio MILO uit Milaan. De structuren ken je misschien al: Ares met zijn industriële stuceffect, Millenium met zijn uitgesproken houttextuur, Primofiore met de beleving van luxe leer, de geometrie van Riga en de gladde Fiocco. Door kleur en structuur te combineren ontstaat een uniek plaatmateriaal voor het creëren van one-of-a-kind interieurconcepten. Jij bent de designer!

Designers Lab Millenium structuur van Cleaf
Designers Lab Millenium

Solid Colours van Cleaf

Solid Colours Cleaf UB52
Kleur UB52 in structuur Millenium, Ares en Riga
Solid Colours Cleaf UB42
Kleur UB42 in structuur Millenium, Ares en Riga

Speciaal voor Cleaf heeft Studio MILO uit Milaan een palet ontwikkeld van 90 unikleuren voor de Solid Colours-collectie. Het palet is onderverdeeld in twee kleurgroepen: ‘Still’ en ‘Sparkling’. In de groep ‘Still’ vind je poëtische wittinten, grijzen, zachte beiges en warme bruinen. Wil je liever echt kleur bekennen, dan is de groep ‘Sparkling’ iets voor jou. Hier vind je een palet variërend van roze, rood, groen, geel, blauw tot paars tinten. De kleuren hebben over het algemeen een gedempte, verzadigde toon.  

UB65 Riga in donkergroen
UB65 Riga
UB39 Solid Colours
Kleur UB39 in structuur Ares, Fiocco en Primofiore

Hoe werkt het?

Een belangrijke voorwaarde voor het Designers Lab concept is een afname van minimaal tien platen 18mm decorspaanplaat. Hou rekening met extra levertijd. Maak een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms waar wij inspireren met voorbeelden van verschillende structuur en kleur combinaties. Komt het beter uit als we bij jou langs komen om de mogelijkheden te bespreken? Geen probleem! Neem even contact op met jouw contactpersoon bij DecoLegno, of mail naar info@decolegno.nl en geef aan dat je interesse hebt in het Designers Lab concept. Ben jij er klaar voor om jouw project die unieke en hoogwaardige uitstraling te geven?

UB53 Riga
Warm geel UB53
UB18 Riga
UB18 in vergrijsd oranje
UB02 Riga
Klassiek donkerblauw UB02
UB49 Riga
Bietenrood UB49
UB65 Riga
Traditioneel groen UB65

Kleurrijke lijnen uit voorraad leverbaar

Op internationale beurzen, in de forecasts van vooraanstaande trendanalisten, in de media… we zien het overal: kleur, kleur en nog eens kleur. Niet alleen in de mode maar ook in het interieur. Ook in meubelmaatwerk zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor een kleurrijk materiaal. Inhakend op deze tendens heeft DecoLegno vijf eigentijdse Solid Colour kleuren gekozen en in de 3-dimensionale lijnenstructuur Riga laten uitvoeren. Deze kleurrijke reeks is uit voorraad leverbaar. Kijk hier voor meer informatie of om stalen te bestellen.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate