DecoLegno DesignersLab

DecoLegno DesignersLab

Maak van jouw project een uniek project! In het DesignersLab van DecoLegno kun je – voor omvangrijke projecten – unieke combinaties maken van kleur en structuur in decoratief plaatmateriaal. Op die manier geef jij jouw project een originele en onderscheidende uitstraling die past bij het DNA of de huisstijl van de opdrachtgever.

Combineer kleur met structuur

Kleur is een actueel thema in de wereld van mode, design en interieurarchitectuur. De collectie Ovatta van Cleaf bevat eigentijdse unikleuren. De structuur Ovatta voelt fluweelzacht aan en heeft een matte optiek. Voor omvangrijke projecten is het mogelijk om de kleuren uit de Ovatta collectie te combineren met een andere Cleaf structuur.

In het DesignersLab inspireren wij met voorbeelden. Wat dacht je van de rustieke houtstructuur Sherwood in helder turquoise, of de subtiele leerstructuur Primofiore in stijlvol paars? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via T. 075 616 5064 of info@decolegno.nl.

Ovatta achterwand Designers Lab ovatta collectie
Rode rotsformatie in Arizona

Oogverblindend en energiek

De oogverblindende Horseshoe Bend in Arizona inspireerde voor het kleurenpalet van bordeaux tot rood en van perzik roze tot terra. Van deze kleuren uit de Ovatta collectie word je vrolijk en krijg je energie. De stalen laten zien wat er gebeurt als je de bordeauxrode kleur UB16 combineert met structuur Sherwood, Cheope of Primofiore. Wat wordt jouw unieke combinatie?

Laat je ook inspireren door onderstaande voorbeelden. Afhankelijk van de gekozen structuur geldt er een minimale afname van 10 tot 20 platen. Hou ook rekening met een levertijd van minimaal 6-8 werkweken.

UB16_Sherwood
UB16 Sherwood
UB16_Cheope
UB16 Cheope
UB16_Primofiore
UB16 Primofiore

UB46_Nadir
UB46 Nadir
UB50_Paglia
UB50 Paglia
UB52_Penelope
UB52 Penelope
UB55_Mosaico
UB55 Mosaico
UB56_Millenium
UB56 Millenium
UB58_Spessart
UB58 Spessart

Helder en rustgevend

Geïnspireerd door het landschap van het Glacier National Park in Montana, verkennen we het scala aan groen- en blauwtinten. Van mysterieus nachtblauw tot mosgroen en van helder turquoise tot dennengroen. Het zijn deze kleuren uit de Ovatta collectie die rust geven in ieder interieurontwerp of maatwerk meubel. Laat je inspireren door de petrolblauwe UB42 in combinatie met de Cleaf structuren Primofiore, Reflex en Sherwood. Wat wordt jouw unieke combinatie?

UB42_Primofiore
UB42 Primofiore
UB42_Reflex
UB42 Reflex
UB42_Sherwood
UB42 Sherwood
Natuurpark met bergen in Montana
UB02_Ares
UB02 Ares
UB35_Primofiore
UB35 Primofiore
UB39_Penelope
UB39 Penelope
UB40_Paglia
UB40 Paglia
UB54_Nadir
UB54 Nadir
UB64_Millenium
UB64 Millenium
Woestijnlandschap in Joshua Tree National Park

Natuurlijk en verwarmend

Het droge woestijnlandschap van Joshua Tree National Park inspireerde voor het palet van geel- en bruintinten. Van warm chocoladebruin tot kerriegeel. De heuvels, rotsen en verdorde vegetatie laten prachtige kleurschakeringen zien, die zijn vertaalt in de unikleuren uit de Ovatta collectie van Cleaf. De warme chocoladebruin tint UA60 geeft een totaal andere beleving in combinatie met structuur Primofiore, dan met structuur Sherwood of Cheope. Wat is jouw unieke combinatie?

UA60_PrimoFiore
UA60 PrimoFiore
UA60_Cheope
UA60 Cheope
UA60_Sherwood
UA60 Sherwood
UA60_Primofiore
UA60 Primofiore
UB01_Pembroke
UB01 Pembroke
UB03_Penelope
UB03 Penelope
UB18_Mosaico
UB18 Mosaico
UB29_Nadir
UB29 Nadir
UB53_Reflex
UB53 Reflex

JIJ ONTWERPT, JIJ CREËERT

Maak van jouw project een uniek project! In het DesignersLab van DecoLegno maak jij een unieke combinatie van kleur met structuur uit de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf.

Het bemonsteren met stalenmateriaal verzorgen wij op aanvraag, in samenwerking met Cleaf. Hou rekening met een levertijd. Wij hebben de mogelijkheid om een visuele weergave te maken van de kleur met de structuur, zoals de voorbeelden die je op deze pagina kunt zien. Heb je hier belangstelling voor, neem dan contact met ons op.