Showroom bezoeken Stalen bestellen
Gratis toegang tot MaterialDistrict 2023

Gratis toegang tot MaterialDistrict 2023

15-02-2023

LET OP: Wil je Material District 2024 bezoeken? Hier vind je meer informatie en gratis toegangskaarten.

Met 150 exposanten, een tentoonstelling met 250 materialen en 50 sprekers staat de 16e editie van MaterialDistrict weer bol van de materiaalinspiratie. Ook dit jaar is dit vakevent te vinden in de Werkspoorkathedraal te Utrecht en ook dit jaar is DecoLegno weer van de partij.

Wij nodigen jou graag uit om van 8 t/m 10 maart 2023 de noviteiten van Cleaf en Durasein te komen bewonderen in 1 van onze stands. Ja, je leest het goed: wij staan met niet 1, maar met 2 mooie stands op MaterialDistrict, dus nog meer reden om hieronder jouw (gratis) toegangstickets te bestellen.

Innovaties van Cleaf en Durasein®

De meest recente innovatie van Cleaf zullen wij op stand E01 aan jou presenteren; de Jiometori. Deze nieuwe textuur heeft een geometrische compositie die zijn inspiratie vindt in de Brion Tombe van Carlo Scarpa. Jiometori is een opvallende verschijning die een stijlvol grafisch speels beeld geeft aan ieder maatwerk interieur.

Op stand D06 zullen wij het solid surface programma van Durasein aan je tonen. Hier zullen wij onder andere de handige productconfigurator demonstreren waarmee je waskommen kunt samenstellen in een Durasein® decor naar keuze.

Kortom, genoeg reden om je (gratis) toegangsticket(s) snel te bestellen via onderstaande knop.

Over Willemien, de auteur van dit artikel

Willemien is binnen Decolegno verantwoordelijk voor alle creative uitingen op het gebied van beeld. Ze werkt graag met bewegend beeld, want die zeggen veel meer dan 1000 woorden. Haar favoriete collectie is de Textuur Fusion, omdat ze vindt dat de Fusion het ultieme gevoel van stijl en luxe aan ieder interieur geeft.

Profiel foto van Willemien