Showroom bezoeken Stalen bestellen
Beurskalender 2024

Beurskalender 2024

Een nieuw jaar met nieuwe trends op het gebied van materialen, design en architectuur. Beurzen zijn de ideale plek om al deze innovatie te spotten. Ook DecoLegno zul je op diverse events aantreffen. We tonen nieuwe texturen in decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse Cleaf, maar ook de laatste innovatie in solid surface van Durasein®. Onderstaand de beurzen en events waar je ons in 2024 kunt vinden:

Material District – 6 t/m 8 maart 2024

Material District, gehouden in de indrukwekkende Werkspoorkathedraal in Utrecht, is een event waar creativiteit en materiaalinnovaties samenkomen. We vertellen je hier graag meer over het Solid Colours programma van Cleaf. Hiermee ontwikkel je een unieke textuur in decoratief plaatmateriaal voor al het meubelmaatwerk in jouw interieurontwerp. De ingrediënten? Vijf Cleaf structuren in decorspaanplaat en 80 unieke unikleuren. Welke kansen biedt dit voor jou als interieurvormgever? Je vindt ons op stand B14.

Salone del Mobile – 16 t/m 21 april 2024

Salone del Mobile in Milaan wordt omschreven als dé grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp. Cleaf zal dit jaar tijdens Salone del Mobile haar nieuwste innovaties en laatste trends delen. Natuurlijk is DecoLegno van de partij. Mocht je Milaan bezoeken en je bent geïnteresseerd om Cleaf te bezoeken, laat het ons weten. Lees hier meer informatie over Salone del Mobile.

The Art of Living Event – 17 t/m 19 mei 2024

Het nieuwe exclusieve woon- en designevent The Art of Living Event, in Autotron Rosmalen, biedt een podium voor de nieuwste trend op het gebied van high-end wonen, design en architectuur. Een ontmoetingsplek voor vormgevers en leveranciers. DecoLegno inspireert met de mooiste materialen voor kwalitatief meubelmaatwerk. Blijf op de hoogte via The Art of Living Event.

Design District – 29 t/m 31 mei 2024

Design District, het toonaangevende designevenement, wordt gehouden in de historische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op stand V17 zal DecoLegno een innovatie in solid surface presenteren.
Meer informatie is te vinden op designdistrict.nl.

Architect at Work – 11 en 12 september 2024

De laatste beurs van 2024 is Architect@Work in Rotterdam Ahoy. Een unieke gelegenheid voor architecten en professionals om de nieuwste producten en innovaties te ontdekken. DecoLegno zal hier zowel Cleaf als Durasein® tonen. Klik hier voor meer details.

Wil je op de hoogte gehouden van onze beursdeelname, of voor gratis toegangskaarten? Houd onze website of social media kanalen in de gaten.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker