Showroom bezoeken Stalen bestellen
Beurskalender 2024

Beurskalender 2024

22-05-2024

Een nieuw jaar met nieuwe trends op het gebied van materialen, design en architectuur. Beurzen zijn de ideale plek om al deze innovatie te spotten. Ook DecoLegno zul je op diverse events aantreffen. We tonen nieuwe texturen in decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse Cleaf, maar ook de laatste innovatie in solid surface van Durasein®. Onderstaand de beurzen en events waar je ons in 2024 kunt vinden:

Architect at Work – 11 en 12 september 2024

De laatste beurs van 2024 is Architect@Work in Rotterdam Ahoy. Een unieke gelegenheid voor architecten en professionals om de nieuwste producten en innovaties te ontdekken. DecoLegno zal hier zowel Cleaf als Durasein® tonen. Klik hier voor meer details.

Wil je op de hoogte gehouden van onze beursdeelname, of voor gratis toegangskaarten? Houd onze website of social media kanalen in de gaten.

Voorgaande beurzen en events

Design District – 29 t/m 31 mei 2024

Tijdens Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam presenteerden wij twee unieke innovaties in decoratief plaatmateriaal van Cleaf en solid surface van Durasein®, die inhaken op actuele tendensen waarbij kleur- en structuurbeleving centraal staan. Twee exclusieve programma’s, waarbij jij als interieurprofessional jouw eigen plaatmateriaal samenstelt om échte one of a kind interieurs te ontwerpen.

Stand van DecoLegno tijdens Design District 2024 met groen en wit
Design District 2024

Solid colours

Het Solid Colours programma van Cleaf stelt jou als interieurprofessional in staat om jouw eigen unieke plaatmateriaal samen te stellen. De ingrediënten? Vijf bijzondere Cleaf structuren en 80 unikleuren welke je naar eigen inzicht kunt combineren. Jij bent de designer!

Groene vlakken met structuur in UB38
Solid Colours – UB38

Patternine

Met het nieuwe concept Patternine creëer je unieke driedimensionale structuren in solid surface van Durasein®. De 3D-patronen worden in solid surface aangebracht door middel van complexe frezingen. Van vloeiende hypnotische structuren tot strakke geometrische patronen.

Geografische structuur in wit
Patternine

The Art of Living Event – 17 t/m 19 mei 2024

Het The Art of Living event in het Autotron te Rosmalen was een inspirerend event met prachtige stijlkamers en indrukwekkende stands van vooraanstaande leveranciers. DecoLegno toonde haar collectie decoratief plaatmateriaal – als basis voor hoogwaardig meubelmaatwerk – en verzorgde daarnaast een interessante masterclass.

The Art of Living beurs Autotron
The Art of Living stand DecoLegno
The Art of Living beurs Autotron
The Art of Living beurs Autotron

Salone del Mobile – 16 t/m 21 april 2024

Salone del Mobile in Milaan wordt omschreven als dé grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp. Cleaf presenteerde tijdens Salone del Mobile haar nieuwste innovaties en laatste trends met het thema ‘Living Small’. Lees hier meer over Living Small.

Cleaf living small salone del mobile
Cleaf Living Small tijdens Salone del Mobile

Material District – 6 t/m 8 maart 2024

Material District, gehouden in de indrukwekkende Werkspoorkathedraal in Utrecht, is een event waar creativiteit en materiaalinnovaties samenkomen. We presenteerden hier het Solid Colours programma van Cleaf. Hiermee ontwikkel je een unieke textuur in decoratief plaatmateriaal voor al het meubelmaatwerk in jouw interieurontwerp. De ingrediënten? Vijf Cleaf structuren in decorspaanplaat en 80 unieke unikleuren. Welke kansen biedt dit voor jou als interieurvormgever?

Foto’s en de vaas op onze stand zijn van Villa Sparkles. Het verhaal achter deze ‘sparkling’ vaas en Villa Sparkles lees je hier.

DecoLegno stand Material District 2024
Het Solid Colours programma op Material District 2024
DecoLegno stand Material District 2024
Het Solid Colours programma op Material District 2024

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker