Showroom bezoeken Stalen bestellen
Ontwerp een unieke Durasein® solid surface waskom met de online configurator

Ontwerp een unieke Durasein® solid surface waskom met de online configurator

23-12-2022

DecoLegno is dagelijks bezig met de ontwikkelingen van de collectie. Door voortdurend te innoveren willen wij jou helpen bij het creëren van unieke en kwalitatieve maatwerk interieurs. Onlangs hebben wij de Durasein® solid surface collectie aan ons assortiment toegevoegd. Diverse unieke decors en eigentijdse unikleuren leveren wij uit voorraad. Uit de markt vernemen wij een behoefte aan halffabricaten in solid surface. Daarom introduceren wij voor interieur professionals de Durasein® productconfigurator. Dat maakt het nog eenvoudiger om solid surface toe te passen. 

Unieke waskommen ontwerp je met de Durasein® configurator 

Met de Durasein® configurator maken wij het mogelijk om waskommen samen te stellen in een Durasein® decor naar keuze, en deze eenvoudig te bestellen. We hebben een basiscollectie van 12 modellen waskommen die op detail niveau nog aan te passen zijn. Denk hierbij aan opties zoals: wel of geen overloop en de plaatsing ervan, op- of onderbouw, type gat, het meeleveren van de plug en de locatie hiervan. Tijdens het configureren zie je meteen de prijs, die zich aanpast terwijl jij aan het samenstellen bent. Zo kun je online snel en overzichtelijk jouw maatwerk interieur compleet maken.

Durasein® configuratie voorbeeld

Hoe werkt het? 

De configurator is alleen beschikbaar voor interieur professionals, als je ingelogd bent in onze webshop. Je vindt de Durasein® configurator in jouw accountomgeving

Als je een configuratie hebt gemaakt kun je kiezen om een prijsopgave te ontvangen of je kunt direct bestellen. In beide gevallen ontvang je een bevestiging met daarin jouw configuratie en kosten. Ook vind je in de bevestiging het unieke configuratie ID waarmee je de configuratie opnieuw kunt bekijken en indien gewenst opnieuw kunt bestellen. 

Nieuwsgierig geworden? 

Stel nu jouw unieke Durasein® waskom samen. Ik ben benieuwd hoe je de configurator ervaart. Heb je toch nog hulp nodig, of wil je meer weten over het product solid surface? Neem gerust contact met mij op via durasein@decolegno.nl.

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij