Showroom bezoeken Stalen bestellen
DecoLegno lanceert Co-Creatie project

DecoLegno lanceert Co-Creatie project

06-09-2021

Het Designers Lab van DecoLegno is een plek voor creativiteit, co-creatie en vakmanschap. Hier worden ontwerpers uitgenodigd om met de nieuwste structuren in plaatmateriaal een uniek product of object te ontwerpen, dat vervolgens wordt uitgewerkt met een interieurbouwer of meubelmaker. Creativiteit en vakmanschap gaan hand in hand, binnen de kaders van het materiaal. “Ik vond het een hele eer dat ik gevraagd werd voor dit Co- Creatie project”, aldus Juliëtte van der Hulst van DE JUUL Interieurarchitectuur. Samen met Pascal Koster Interieurbouw gaf zij vorm aan een bijzonder concept.

Bekijk de video over het Co-Creatie project hieronder, of lees hier meer over de aanpak van Juliëtte en waar zij haar inspiratie vandaan haalde. Benieuwd naar het verhaal van Pascal? Dat lees je hier!

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker