Showroom bezoeken Stalen bestellen
Collectieboek 2022 nu beschikbaar

Collectieboek 2022 nu beschikbaar

12-04-2021

Met trots presenteren wij ons nieuwe Collectieboek 2022. Daarin tonen wij op vernieuwende wijze de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf. We hebben goed geluisterd naar de geluiden uit de markt en grote stappen gezet in betere afbeeldingen, praktische iconen die productinformatie geven én fysieke stalen zodat je de structuren ook echt kunt voelen.

De ruim 300 varianten zijn onderverdeeld in de categorieën Hout, Steen & Beton, Metallic, Stof & Leer, Grafisch en Uni’s. Zo kun je gericht zoeken naar de materiaalreferentie dat het beste aansluit bij jouw ontwerp. Laat je ook inspireren door de mooie projectbeelden. Plaatmateriaal of gratis A4-stalen bestellen doe je eenvoudig door de QR codes te scannen.

Vraag het collectieboek hier aan, of bekijk het boek online.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker