Showroom bezoeken Stalen bestellen
Stalen gratis aanvragen

Stalen gratis aanvragen

19-04-2020

Een materialen moodboard is een vast onderdeel van een interieurontwerp. Het bij elkaar brengen van stalen voor afwerking, stoffering en meubelwerk geeft jou als ontwerper een goed beeld van de uiteindelijke sfeer. Met woorden is een concept niet altijd makkelijk te onderbouwen, maar de materialen spreken boekdelen. Het is de optimale manier om het gevoel over te brengen.

Afgekante A4 stalen

Zit je nog in de oriëntatiefase qua materialisering, dan kun je bij DecoLegno gratis afgekante A4 stalen aanvragen. Hiermee krijg je zelf een beter beeld bij de structuur en de kleur van verschillende varianten, of stuur ze vanuit de webshop direct naar jouw klant. Je vraagt de stalen eenvoudig en kosteloos aan via de collectiepagina van de betreffende structuur. Via je webaccount gaat dit proces sneller met het bestelformulier.

Onze decors in jouw ontwerp

Om jou als ontwerper of verwerker te helpen, is sinds kort ook de gehele collectie van DecoLegno toegevoegd aan de 3D Warehouse van SketchUp. Je vindt hier het plaatmateriaal van Cleaf en onze HPL Specials collectie, om deze te gebruiken voor jouw ontwerpen. Overigens blijft het ook nog steeds mogelijk om de hele plaatafbeelding te downloaden via onze collectiepagina.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker