Stalen gratis aanvragen

Stalen gratis aanvragen

Een materialen moodboard is een vast onderdeel van een interieurontwerp. Het bij elkaar brengen van stalen voor afwerking, stoffering en meubelwerk geeft jou als ontwerper een goed beeld van de uiteindelijke sfeer. Met woorden is een concept niet altijd makkelijk te onderbouwen, maar de materialen spreken boekdelen. Het is de optimale manier om het gevoel over te brengen.

Staal A4 of A6?

Zit je nog in de oriëntatiefase qua materialisering, dan kun je bij DecoLegno gratis A6 moodboard stalen aanvragen. Hiermee krijg je zelf een beter beeld bij de structuur en de kleur van verschillende varianten. Voor een kwalitatieve presentatie aan jouw klant, bestel je vervolgens een afgekante A4-staal van de variant die je gaat voorstellen. Het presenteren met kwalitatieve stalen zal de besluitvorming bij de opdrachtgever bespoedigen. Je vraagt de stalen eenvoudig en kosteloos aan via de collectiepagina van de betreffende structuur. Via je webaccount gaat dit proces sneller met het bestelformulier.

Kunnen we je helpen bij het kiezen van de juiste materialen voor jouw project? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.