Project

Sfeervolle kantine

Sfeervolle kantine

Voor een interieurbouwer is het natuurlijk kinderspel om de eigen personeelskantine te renoveren. Je maakt bij het ontwerp en de inrichting gebruik van eigen kennis, ervaring en vaardigheid. Het wordt helemaal eenvoudig als je ook nog eens bijzonder content bent over de kwaliteit en uitstraling van het plaatmateriaal van één van je eigen toeleveranciers. Van Oeveren Interieurbouw kan daar over meepraten. De nieuwe personeelskantine moest een licht industriële uitstraling krijgen zonder dat het gevoel zou ontstaan dat hier een showroom van het bedrijf was gerealiseerd. Hij maakte daarom een bewuste keuze. Marcel Houdijk, werk- voorbereider bij Van Oeveren zegt daarover: “Ik ben al jaren bijzonder te spreken over het decoratief plaatmateriaal van DecoLegno. Zij hebben een mooi, onderscheidend product met een zeer natuurlijke uitstraling. Het was binnen ons bedrijf dan ook snel duidelijk dat we een keuze uit hun collectie zouden maken.”

Metallic bar
Stoere kantine
Sfeervolle kantine

 

 

 

"HET IS ANDERS. HEEL NATUURLIJK EN ZEER GEDETAILLEERD MET VEEL VERSCHILLENDE DECORS EN STRUCTUREN."

DecoLegno biedt een passend alternatief

Hoewel Houdijk de afgelopen jaren regelmatig door architecten DecoLegno voorgeschreven krijgt, verloopt het traject ook wel eens precies andersom. Houdijk lacht: “Ja, dan tippen wij de architect. Zo wilde een klant graag natuursteen in zijn interieur, maar budgettechnisch was dit niet verantwoord. Daarop gaven wij het advies om de collectie van DecoLegno eens te bekijken. Toen was de oplossing snel gevonden.” 

Ook bij de inrichting van de kantine is dus uit de collectie van Cleaf gekozen. “Het geheel moest een warme uitstraling hebben. Een plek die aan- sluit bij de sfeer van ons bedrijf, waar onze mensen aan het einde van de werkweek ook gezellig een biertje willen drinken. Met dit materiaal kregen we precies de gewenste uitstraling.”  

Wilt u meer inspiratie hoe u bedrijfsruimtes kunt inrichten? Lees bijvoorbeeld alles over hoe dit type materiaal in een kantoor gebruikt kan worden.

Sfeervol bedrijfsrestaurant
Collectie

Gebruikte Decors | Personeelskantine