Welkom in onze showroom

Welkom in onze showroom

DecoLegno collega’s Laura, Daniëlla en Catie staan dagelijks klaar in de showroom in Westzaan, om bezoekers te helpen bij het kiezen van de juiste materialen voor hun maatwerk interieurvraagstukken. Bij DecoLegno zeggen we altijd ‘ZIE VOEL BELEEF’. Daarmee bedoelen we dat je onze collectie moet zien én voelen, om te beleven hoe bijzonder natuurgetrouw de texturen zijn. Voor deze optimale beleving kun je dus terecht in Westzaan. Daar kun je de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf en Durasein® op verschillende formaten beleven, waaronder panelen van 230x50cm. 

Interieurstylist Catie Bakker
Interieurstylist Catie weet alles van de laatste trends

Maak kennis met onze adviseurs

Onze interieur adviseurs Catie en Daniëlla staan klaar om bezoekers in de showroom in Westzaan te helpen. Met een afgeronde opleiding tot interieurstylist op zak, heeft Catie van haar passie haar beroep gemaakt. Ze volgt veel seminars van vooraanstaande trendwatchers, zodat ze altijd op de hoogte is van de laatste trends. Daniëlla heeft een achtergrond in de mode. Vanuit die specialisatie heeft zij veel gevoel voor het combineren van kleuren en structuren, en dat vertaalt ze graag naar het interieur. Laura is onze gastvrouw en verwelkomt jou graag met heerlijke, vers gemalen koffie.

Daniëlla Hartel
Daniëlla weet hoe ze mode kan vertalen naar het interieur

Wat je mag verwachten

Catie: “Natuurlijk laten wij de collectie van DecoLegno zien. Deze gaat veel verder dan houtdesigns en unikleuren. We hebben ook plaatmateriaal met de natuurlijke uitstraling van leer, textiel, marmer, blauwstaal, terrazzo en veel meer. Maar we gaan vooral in gesprek met jou! We bespreken de wensen, bekijken tekeningen en stalen van bijvoorbeeld de vloer. Samen komen we dan tot het gewenste eindplaatje. De grote panelen in de showroom zijn daarbij een belangrijk hulpmiddel. Je krijgt met deze panelen een betere voorstelling van hoe het er straks in je eigen interieur uit komt te zien.”

Laura Orij
Laura verwelkomt jou vol enthousiasme

Bereid je voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daniëlla ligt toe: “Het helpt ons als je tekeningen van de woning, de keuken of het meubel meeneemt tijdens het bezoek aan de showroom. Ook stalen van bijvoorbeeld de vloer maken het makkelijker om het juiste materiaal erbij te zoeken. Op die manier is het totale interieur goed op elkaar afgestemd. Dus hoe beter jij je voorbereidt, hoe beter wij kunnen adviseren. Aan het eind van het bezoek kun je de A4-stalen van de gekozen materialen kosteloos mee naar huis nemen”.    

“Ieder project is anders, en geen interieurwens is hetzelfde. Dat maakt onze baan afwisselend en iedere dag is weer een leuke uitdaging.
Van een blije klant, worden wij ook blij.”

Plan je bezoek

Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Je kunt hier jouw afspraak inplannen. Naast onze showroom in Westzaan hebben wij locaties in Duiven, Echt en Veldhoven. 

Verhuizing

DecoLegno verhuist momenteel naar een nieuw pand op HoogTij. In verband daarmee is het van 9 juli t/m 14 augustus niet mogelijk om onze showroom in de Zaanstreek te bezoeken. Gedurende deze periode kun je op afspraak terecht in Echt (op woensdag), Duiven (op donderdag) of Veldhoven (op vrijdag).

Vanaf 15 augustus ontvangen wij jou graag in onze showroom in het nieuwe pand, op het adres Rak 139 te Westzaan.