Showroom bezoeken Stalen bestellen
Verruiming openingstijden Duiven en Veldhoven

Verruiming openingstijden Duiven en Veldhoven

24-11-2023

Steeds meer interieurontwerpers, -bouwers weten onze showroomvestigingen in Duiven en Veldhoven te vinden om de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf en het solid surface programma van Durasein® op grote panelen te bewonderen. Ook wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de particuliere eindklant – op afspraak – naar ons door te verwijzen om de materialen te bekijken. Dat heeft ons doen besluiten om de openingstijden te verruimen.

Duiven

In de vestiging in Duiven is interieurontwerper Julia van Meeteren actief als adviseur voor de particuliere klant. Zij is aanwezig op woensdag, donderdag en zaterdag. Julia: “Ik vind het vooral belangrijk dat ik me inleef in het vraagstuk van de klant. Van daaruit inspireer ik graag door het laten zien van verrassende materiaalcombinaties binnen de collectie van DecoLegno.” Voor de zakelijke klant blijft Guus Wilhelm in Duiven het vaste aanspreekpunt. Plan je bezoek eenvoudig via onderstaande knop.

Veldhoven

Marjolein van de Lisdonk is op woensdag, donderdag en vrijdag onze vaste adviseur in Veldhoven. Naast dat Marjolein haar passie voor interieurontwerp tot leven brengt als adviseur bij DecoLegno, creëert zij als interieurarchitect unieke en inspirerende interieurs voor diverse klanten. Ben je nieuwsgierig naar het werk van Marjolein? Lees dan het blog.

Julia van Meeteren
Marjolein van de Lisdonk

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker