Showroom bezoeken Stalen bestellen
SIZE28

SIZE28

06-12-2023

Ben jij op zoek naar hoogwaardig, dik plaatmateriaal dat geschikt is voor kwalitatief meubelmaatwerk? Dan is de 28mm collectie van DecoLegno precies wat jij nodig hebt! Een programma decoratief plaatmateriaal in een plaatdikte van 28mm, die uit voorraad leverbaar is. Deze collectie leent zich bijvoorbeeld goed voor stijlvolle legplanken in een open kast. Daarnaast zijn een aantal varianten uitermate geschikt voor horizontale toepassing als tafelbladen in een hospitality interieur of werkbladen voor een kantoorproject.

Bekende Cleaf structuren die onder andere onderdeel uitmaken van dit programma zijn de Alpaca, Bruciato, Ceppo, Concreta, DecoBasic, Fiocco, Matrix, Pembroke, Penelope, Poro Noce, Primofiore, Quercia, Reflex, Sablé en Sherwood. Spraakmakende decors met een natuurgetrouwe beleving van hout, beton, marmer, leer en linnen, zorgen voor een kwalitatieve uitstraling.

Bureautafel 28mm
Het tafelblad is uitgevoerd in 28mm
De tafelbladen zijn gemaakt van decoratief plaatmateriaal uit het SIZE28 programma

Hospitality interieur

Bij het ontwikkelen van interieurconcepten voor de hospitality branche, speelt tijdsdruk vaak een cruciale rol. Als interieurarchitect of -ontwerper ben je daarom vaak op zoek naar efficiënte oplossingen voor de interieurs van een hotel of horeca locatie. Oplossingen die passen in het creatieve concept, en niets afdoen aan de kwaliteit.

Het SIZE28 tafelbladenprogramma van DecoLegno biedt hier dé oplossing voor. Deze collectie plaatmateriaal, met een dikte van 28mm, kan snel worden verwerkt tot schrijftafel voor een hotelkamer, een bistrotafel voor het restaurant of een ombouw voor het buffet of de receptiebalie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tafelblad in marmerlook? Met 28mm plaatmateriaal kan het. Het bijpassende ABS-kantenband van Cleaf zorgt voor een kwalitatieve afwerking.

bartafel in fb38 fiocco met marmerlook
De bartafel is uitgevoerd in 28mm FB38 Fiocco
tafel in FB38 Fiocco Talco met marmerlook
De tafels in dit restaurant hebben de uitstraling van luxe marmer

Een bijkomend voordeel is dat het decoratieve plaatmateriaal praktisch is in onderhoud en niet verkleurt. Bovendien kun je kiezen uit diverse materialen die perfect passen bij jouw interieurontwerp, waaronder subtiele linnen, luxe leer, stijlvol marmer en natuurlijke houttexturen. Welk materiaal past het beste bij jouw visie?

Stijlvol kantoor

Bij het inrichten van een kantoor ligt het vaak voor de hand om te kiezen voor standaardoplossingen voor werkplekken. De uitstraling hiervan heeft veel invloed op de look & feel van het kantoor. Dus, waarom niet kiezen voor een werkblad dat bijdraagt aan de gewenste sfeer? Het SIZE28 programma kan je daarbij helpen. Met meer dan 30 uiteenlopende decors van het Italiaanse merk Cleaf, geef je een unieke uitstraling aan ieder kantoorproject.

Dit plaatmateriaal met een dikte van 28mm kan worden verwerkt tot een bureau, vergadertafel, stijlvolle boekenkast in een boardroom, of zelfs een receptiebalie, waardoor je flexibel kunt inspelen op de specifieke behoeften van het kantoorinterieur.

open wandkast in FA84 Reflex
Het SIZE28 programma is uitermate geschikt voor legplanken in een open kast
open wandkast in FA84 Reflex
Het meubel is uitgevoerd in FA84 Reflex 28mm

Maatwerk met plaatmateriaal

Natuurlijke materialen zoals hout, hebben vaak de voorkeur van veel opdrachtgevers. Maar vanwege kleurvastheid en onderhoud zijn ze niet altijd even praktisch. Daarom is decoratief plaatmateriaal een esthetisch én functioneel alternatief. Het is eenvoudig te reinigen, kleurecht en de structuren van Cleaf geven een natuurgetrouwe beleving.

Wat denk je bijvoorbeeld van blind gemonteerde planken van 28 mm dik in een roomdivider met televisie en haard?

De roomdivider biedt een doorkijk naar de ander kant van de ruimte
De legplanken in LR29 Sablé zijn blind gemonteerd

Ben je benieuwd naar alle varianten in het SIZE28 programma? Bekijk de collectie hier!

Ben je een voorschrijver of verwerker en wil je een SIZE28 stalenketting ontvangen? Je vraagt hem eenvoudig en kosteloos aan door een e-mail te versturen via onderstaande knop.

Nieuw in het SIZE28 programma

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker