Showroom bezoeken Stalen bestellen
Nieuwe decors Primofiore en Poro Noce

Nieuwe decors Primofiore en Poro Noce

24-02-2022

DecoLegno introduceert voortdurend nieuwe texturen in decoratief plaatmateriaal en haakt daarmee in op de actuele trends op het gebied van interieurarchitectuur en meubelontwerp. Graag presenteren wij een aantal nieuwe decors in onze bestaande structuren Primofiore en Poro Noce!

Stijlvol leer

Er zijn een aantal modieuze kleuren toegevoegd aan de collectie Primofiore van Cleaf. De textuur van luxe leer in stoer legergroen beleef je in kleur UB54 en klassiek bordeaux in kleur UB16. Deze kleuren zijn geïnspireerd op die van luxe lederwaren. Maar ook rustige, warme basistonen als chocoladebruin in kleur UA60 en licht beige in UA80. Deze vier nieuwe kleuren zijn leverbaar in decorspaanplaat, HPL en bijpassend ABS kantenband.

Chique walnoothout

Structuur Poro Noce van Cleaf is geïnspireerd op walnoothout. Er worden veel symbolische betekenissen toegekend aan verschillende boom- en houtsoorten. De walnoot wordt onder andere in relatie gebracht met gezondheid, welzijn en intelligentie, omdat hij op hersenen lijkt. Donker walnotenhout behoort tot een van de mooiste houtsoorten. Nieuw in deze collectie, is de LS40 Poro Noce. Dit decor heeft een warme bruine schakering en een levendige nerf, wat zorgt voor een fijne sfeer in ieder interieur.

Plan jouw showroom bezoek

Wil je de nieuwe decors of de rest van onze collectie op grote panelen bekijken? Plan dan hier jouw bezoek aan een van onze showrooms. Daar presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230x50cm. Onze interieuradviseurs helpen en inspireren je graag bij het vinden van materialen die passen bij jouw interieurwensen.

UA60 Primofiore

Bekijk onze nieuwe decors

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker