Showroom bezoeken Stalen bestellen
Nieuwe decors HPL plaatmateriaal

Nieuwe decors HPL plaatmateriaal

20-04-2020

Als interieurarchitect, -ontwerper of meubelmaker ben je altijd op zoek naar een bijzonder materiaal dat past bij de smaak van de opdrachtgever. Een materiaal waarmee jij een uniek interieur of meubelontwerp kunt ontwikkelen. Speciale interieurs beginnen met de HPL Specials collectie van DecoLegno. 

Deze collectie bevat negen nieuwe decors. Variërend van Visgraat Eiken in licht, bruin of zwart tot Hexagoon Hout, en van een stoer Industrial Skin in licht en donker tot een smaakvol Madras Curry decor. De HPL Specials collectie biedt jou creatieve vrijheid. Laat je inspireren door de verschillende, uitgesproken decors.

Alles wat je wilt weten over HPL

Heb je vragen, of wil je meer weten over het gebruik van HPL? We hebben alle weetjes voor je op een rijtje gezet. Alles wat je wilt weten over HPL, lees je hier!

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker