Showroom bezoeken Stalen bestellen
Startsein voor nieuw hoofdkantoor

Startsein voor nieuw hoofdkantoor

24-07-2020

DecoLegno heeft onlangs een perceel grond in eigendom gekregen op HoogTij, de bedrijvenlocatie van de Zaanstreek en Metropoolregio Amsterdam. Daarmee is het startsein gegeven voor de ontwikkeling van een eigentijds en duurzaam hoofdkantoor. De plannen voor het nieuwe hoofdkantoor zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gemeente Zaanstad, Bouwkundig adviesbureau B22 en Nunc Architecten. Met respect voor de omgeving en de zichtlijnen naar het karakteristieke Zaanse landschap is een gebouw ontworpen dat beantwoordt aan de hedendaagse eisen met betrekking tot duurzaamheid en design.

“Het ontwikkelperspectief van HoogTij, de centrale ligging en de aanwezigheid van andere interieurbedrijven was voor ons van doorslaggevende betekenis om te kiezen voor deze locatie. Het is de ambitie om in het 2e kwartaal 2022 het nieuwe hoofdkantoor te betrekken”, aldus Guido Hofman van DecoLegno. Inmiddels zijn de eerste publicaties van dit nieuws verschenen o.a. in De Orkaan, InterieurbouwOnline en het Noordhollands Dagblad.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker