Showroom bezoeken Stalen bestellen
Modisch maatwerk met plaatmateriaal

Modisch maatwerk met plaatmateriaal

04-11-2022

Kenmerkend voor de collectie Nadir van Cleaf is de fijne, voelbare, geometrische blokjesstructuur met een subtiel mat-en-glans-effect. Op unikleuren zoals de zwarte U129 zorgt deze voor een lineaire, grafische look. Maar in combinatie met gemêleerde decors die doen denken aan jute of geweven stoffen, ontstaan er texturen waarmee je modische interieurs of meubels kunt ontwerpen met de uitstraling van textiel.

Nieuw is decor FD05 Nadir. Deze geeft de beleving van een fijn geweven tweedstof, in een gemêleerd kleurenpalet van blauwgrijs, beige en gebroken wit. Dit decoratieve plaatmateriaal kun je eenvoudig verwerken in kastfronten of korpussen. Het is kleurvast, krasbestendig en makkelijk in onderhoud. In wastafelmeubels of keukens is de combinatie te maken met solid surface uit de Durasein® collectie. Op die manier heb je alle passende materialen voor kwalitatief meubelmaatwerk binnen handbereik.

Wastafel en wandbekleding in FD05 Nadir met uitstraling van tweedstof
FD05 Nadir in combinatie met UB01 Ovatta en Durasein® PM8001 Rockaway

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker