Showroom bezoeken Stalen bestellen
Modisch maatwerk met plaatmateriaal

Modisch maatwerk met plaatmateriaal

04-11-2022

Kenmerkend voor de collectie Nadir van Cleaf is de fijne, voelbare, geometrische blokjesstructuur met een subtiel mat-en-glans-effect. Op unikleuren zoals de zwarte U129 zorgt deze voor een lineaire, grafische look. Maar in combinatie met gemêleerde decors die doen denken aan jute of geweven stoffen, ontstaan er texturen waarmee je modische interieurs of meubels kunt ontwerpen met de uitstraling van textiel.

Nieuw is decor FD05 Nadir. Deze geeft de beleving van een fijn geweven tweedstof, in een gemêleerd kleurenpalet van blauwgrijs, beige en gebroken wit. Dit decoratieve plaatmateriaal kun je eenvoudig verwerken in kastfronten of korpussen. Het is kleurvast, krasbestendig en makkelijk in onderhoud. In wastafelmeubels of keukens is de combinatie te maken met solid surface uit de Durasein® collectie. Op die manier heb je alle passende materialen voor kwalitatief meubelmaatwerk binnen handbereik.

Wastafel en wandbekleding in FD05 Nadir met uitstraling van tweedstof
FD05 Nadir in combinatie met UB01 Ovatta en Durasein® PM8001 Rockaway

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker