Showroom bezoeken Stalen bestellen
Marmer in solid surface van Durasein®

Marmer in solid surface van Durasein®

06-09-2023

Met solid surface van Durasein® wordt een wereld van unieke designmogelijkheden geopend. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins, maar ook decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

Elegant marmer

We zien al enige tijd de populariteit van marmer in het interieur. De marmerdecors van Durasein® zijn uniek in solid surface. Je kende misschien al de PAW091 Blanca Carrera, maar we voegen daar nu twee nieuwe varianten aan toe.

Van de PAW198 Sun Kissed gaat het zonnetje schijnen. Een uniek marmerdecor dat een warme ader in een witte solid surface basis laat zien, voorzien van subtiele glitters die zorgen voor een elegante uitstraling. De nieuwe PAW181 Ever After is iets koeler. De lichtgrijze aders in een helder witte basis zorgen voor een rustige en frisse uitstraling. Durasein® is uitermate geschikt voor de toepassing als werkblad, waskom, of achterwand in een keuken. En wist je trouwens dat Durasein® ook geschikt is om buiten toe te passen?

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker