Showroom bezoeken Stalen bestellen
Maquette nieuwe hoofdkantoor

Maquette nieuwe hoofdkantoor

31-05-2021

In maart konden wij vol trots melden dat het bouwbord was geplaatst op het perceel grond in Westzaan. Op dit perceel wordt het nieuwe hoofdkantoor en de showroom van DecoLegno ontwikkeld. De afgelopen maanden is door de betrokken partijen hard gewerkt aan de verdere uitwerking van het ontwerp. Om een realistisch beeld te krijgen van zowel het gebouw als het interieur heeft Cad2Reality een full color driedimensionaal schaalmodel ontwikkeld. Voor deze maquette zijn de nieuwste digitale printtechnieken gebruikt. Het resultaat is te bewonderen in de showroom in Wormerveer. Ben je nieuwsgierig en wil je komen kijken? Maak dan hier een afspraak voor jouw bezoek.

Onze partners is dit project zijn:

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV ondersteund door Nunc Architecten – projectdirectie | Pieters Bouwtechniek – ontwerp constructies | Technisch adviesbureau Kaandorp – ontwerp w-installaties | STUDIOJEROENDEJONG – ontwerp interieurplan.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker