Maandwinnaar Cleaf Shaping Surfaces Competition

Maandwinnaar Cleaf Shaping Surfaces Competition

Tijdens de Cleaf Shaping Surfaces Competition wordt er iedere maand een winnaar gekozen. Uiteindelijk zal één van de maandwinnaars uitgekozen worden als hoofdwinnaar van de competitie. Deze winnaar krijgt de kans om een installatie of onderzoeksproject ter waarde van 10.000 euro te ontwikkelen en uitgenodigd worden voor een weekend in Italië, dat in het teken staat van kunst en natuur.

Maandwinnaar augustus

The Sun Rocks Luxury Suites in Santorini door Achilleas Kritikos is de maandwinnaar van augustus. Het concept van het interieurproject was om een ​​totaal andere stijl te creëren dan die op het eiland Santorini heerst. De achttien eigentijdse designsuites hebben een minimalistische en luxe uitstraling. Strakke lijnen, gedurfde snitten en kleurencombinaties creëren een ontspannende setting. De op maat gemaakte meubels gemaakt met Cleaf materialen zijn geïnspireerd op de Italiaanse elegantie en schoonheid. LR25 Sablé en Concreta werden gekozen voor verschillende elementen van de kamers: het bed, bureau en spiegel. De badkamermeubels zijn uitgevoerd in Duna.

Heb jij ook een creatief en origineel project gerealiseerd met Cleaf? Je kunt iedere maand een inzending doen via Shaping Surfaces Competition. Lees hier meer.

Bed uitgevoerd in LR25 Sablé Cleaf Shaping Surfaces
Het bedmeubel is uitgevoerd in LR25 Sablé en Concreta
Badkamer in FC05 Duna en LR25 Sablé Cleaf Shaping Surfaces
De open kast is uitgevoerd in LR25 Sablé en Concreta

Voorgaande maandwinnaars Cleaf Shaping Surfaces

JULI

De Smart Autogrill in Brughiera Ovest van Conrotto Progetti is de maandwinnaar van juli. Het idee achter het project was om een ​​architectonisch concept te ontwikkelen om de perfecte vakantie tijdens elke reis te creëren. Van interactieve en digitale oplossingen tot het lichtontwerp dat een futuristische, maar warme omgeving definieert. De natuurlijke tinten en organische stroom van het ontwerp, die rond de grote ronde toonbank draait, passen perfect bij deze visie. De S083 Millennium draagt ​​bij aan een warme uitstraling voor de hele omgeving.

Balie uitgevoerd in de lichte houtkleur S083 Millenium met lamellen
De S083 Millenium geeft deze Italiaanse Autogrill een warme uitstraling

JUNI

Het hoofdkantoor van Mozzanica in Osnago door Alessandro Villa Studio is de maandwinnaar van juni. Het project omvat de transformatie van een productiegebouw tot een multifunctioneel complex, verdeeld in drie aparte ruimtes: kantoor, productie en een ruimte voor trainingsactiviteiten en evenementen. De materialen en kleuren verwijzen naar de industriële oorsprong van het complex: de gladde betonvloer, de grijstinten voor de muren en de op maat gemaakte meubels gemaakt met Cleaf plaatmateriaal. De receptie en de bar zijn uitgevoerd in de roomwitte HM00 Piombo. De kasten in de kantoren van de eerste verdieping zijn uitgevoerd in Ares.

Balie uitgevoerd in HM00 Piombo Cleaf Shaping Surfaces
De balie is uitgevoerd in de roomwitte HM00 Piombo

Gebruikte decors

  • HM00 Piombo (+HPL)
    HM00 PiomboAnti-vingerafdruk

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle vormt samen met Saskia het contentkoppel van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de S158 Okobo. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker