Showroom bezoeken Stalen bestellen
Maandwinnaar Cleaf Shaping Surfaces Competition

Maandwinnaar Cleaf Shaping Surfaces Competition

01-12-2021

Met veel trots kunnen we vertellen dat het gemeentehuis in Elst van De Twee Snoeken is verkozen tot maandwinnaar van oktober!

Het doel van het project was om een ​​gastvrije en duurzame plek te creëren voor alle inwoners en ambtenaren van de gemeente Overbetuwe. Om de lichte en organische sfeer van het interieur te versterken, is gekozen voor natuurlijke materialen. Omdat de maatwerkmeubelen intensief gebruikt worden, is er gekozen voor decoratief plaatmateriaal van Cleaf. De panelen zijn kras- en slijtvast en behouden hun kleur. De vergadertafels en de balie zijn uitgevoerd in LR80 Sablé. De kastenwand is uitgevoerd in S161 Okobo. De combinatie van deze diverse houtstructuren en kleuren creëert eenheid en een natuurlijke sfeer die zorgt voor rust en balans.

De vergadertafels zijn uitgevoerd in LR80 Sablé
Ronde balie met lamellen in LR80 Sablé
De ronde balie met lamellen is uitgevoerd in LR80 Sablé
Kastenwand in de vergaderzaal in S161 Okobo
De kastenwand is uitgevoerd in S161 Okobo

Cleaf Shaping Surfaces Competition

Heb jij ook een creatief en origineel project gerealiseerd met Cleaf? Tijdens de Cleaf Shaping Surfaces Competition wordt er iedere maand een winnaar gekozen. Uiteindelijk zal één van de maandwinnaars uitgekozen worden als hoofdwinnaar van de competitie. Deze winnaar krijgt de kans om een installatie of onderzoeksproject ter waarde van 10.000 euro te ontwikkelen en uitgenodigd worden voor een weekend in Italië, dat in het teken staat van kunst en natuur. Lees hier meer over de competitie.

Gebruikte decors

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker