Showroom bezoeken Stalen bestellen
Kleur bekennen!

Kleur bekennen!

03-04-2024

Op internationale beurzen, in de forecasts van vooraanstaande trendanalisten, in de media… we zien het overal: kleur, kleur en nog eens kleur. Niet alleen in de mode, maar ook in het interieur en in meubelmaatwerk wordt steeds vaker kleur bekend. Het Solid Colours concept van Cleaf sluit hier perfect op aan. Een concept dat jou als interieurvormgever of -maker de mogelijkheid biedt om een uniek decoratief plaatmateriaal samen te stellen. De ingrediënten? Maar liefst 80 unikleuren en 5 bijzondere structuren van Cleaf. Ben je benieuwd naar je mogelijkheden?

Moodboard van UB38 Kleur van het jaar Solid Colours
UB38 – Kleur van het Jaar

De kleur van het jaar

Uit het volledige kleurenpalet van 80 unikleuren heeft DecoLegno de UB38 gekozen als kleur van het jaar 2024. Een bijzondere, uitgesproken groentoon met karakter, een kleur met lef. Als we de toepassingsmogelijkheden onderzoeken dan zien we dat het spelen met deze kleur vooral goed werkt in colour blocks. De combinatie met electric blue, zoals je in het moodboard ziet, spreekt tot de verbeelding. Zwart en wit maken altijd onderdeel uit van deze kleurexplosie. Dessins zijn vaak grafisch van aard.

De UB38 is uit voorraad leverbaar in de structuren Ares, Fiocco, Millenium, Primofiore en Riga. Bestel je gratis A4-staal eenvoudig door te klikken op onderstaande afbeelding. Ben je nieuwsgierig naar de 80 unikleuren? Vraag dan de Solid Colours kleurkaart aan via een van de producten.

Heb je interesse in het Solid Colours concept, en ben je er klaar voor om jouw project die unieke en hoogwaardige uitstraling te geven? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij DecoLegno, of mail naar insidesales@decolegno.nl. Je kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom waar wij jou inspireren met voorbeelden van structuur en kleurcombinatie.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate