Showroom bezoeken Stalen bestellen
Jij ontwerpt, jij creëert

Jij ontwerpt, jij creëert

25-11-2020

Maak van jouw project een uniek project! In het Designers Lab van DecoLegno creëer jij als ontwerper een unieke combinatie van kleur én structuur in decoratief plaatmateriaal. Voor omvangrijke projecten is het mogelijk om de kleuren uit de collectie Ovatta te combineren met iedere willekeurige Cleaf structuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleur UB56 in de karakteristieke structuur Millenium? Het Designers lab is een plek om jouw project een originele en onderscheidende uitstraling te geven. Klik hier als je wilt weten wat het Designers Lab voor jou kan betekenen.

Het bemonsteren met stalenmateriaal verzorgen wij op aanvraag, in samenwerking met Cleaf. Hou rekening met een levertijd. Wij hebben de mogelijkheid om een visuele weergave te maken van de kleur met de structuur, zoals de voorbeelden die je hier kunt zien. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. T. 075 616 5064 of info@decolegno.nl.

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate