Showroom bezoeken Stalen bestellen
Het gebeurt in de Zaanstreek

Het gebeurt in de Zaanstreek

23-08-2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt de beurs ARCHITECT@WORK plaats op het Hembrugterrein in Zaandam. DecoLegno zal de Durasein® solid surface collectie presenteren. Hier lees je meer.

Maar er gebeurt deze dagen meer in de Zaanstreek. In Oostzaan opent Studio Piet Boon haar deuren voor interieurarchitecten en op slechts 8 minuten rijden vanaf het Hembrugterrein bevindt zich het hoofdkantoor van DecoLegno. Dé ideale gelegenheid dus om een bezoek aan de beurs te combineren met een bezoek aan de showroom. Zo vang je drie vliegen in een klap en ben je weer volop geïnspireerd. Van Oostzaan naar Westzaan, de Zaanstreek staat klaar om jou te ontvangen.

Woensdag 27 september

Vanaf 14.00-17.00 uur ben je van harte welkom in de showroom. Wij tonen je graag de nieuwste texturen in decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse Cleaf en vertellen meer over het solid surface programma van Durasein®.

Donderdag 28 september

Donderdag 28 september kun je de dag starten bij Studio Piet Boon in Oostzaan. De deuren van de Piet Boon Flagship Store zijn vanaf 09.00 uur geopend. Tijdens een exclusieve rondleiding krijg je nuttige informatie over de producten en kun je ze met eigen ogen bewonderen. Wil je erbij zijn? Meld je aan via info@pietboon.com. Aansluitend kun je de beurs bezoeken waar DecoLegno de solid surface collectie van Durasein® presenteert.

Vanaf 13.00 uur ben je vervolgens welkom in de showroom van DecoLegno om de collectie decoratief plaatmateriaal te bekijken. Om 16.00 uur start een officieel programma waarin je meer te weten komt over de oprichting van DecoLegno en hoe trends & decoratief plaatmateriaal samen komen. Tijdens een rondleiding beleef je de verschillende interieuroplossingen in het pand. 

Vanaf 17.00 uur sluiten wij de dag af met een Italiaans buffet zodat je na de file terug kunt rijden naar huis.

Stijlvolle glazen systeemwanden van Plan Effect
Diverse duurzame vloeroplossingen van Interface
Ingang van showroom DecoLegno Westzaan
Het nieuwe hoofdkantoor van DecoLegno ontworpen door NUNC Architecten
Zijkant van showroom DecoLegno Westzaan
Het nieuwe hoofdkantoor van DecoLegno ontworpen door NUNC Architecten

Adres: Rak 139, 1551 NC Westzaan. Gratis parkeren.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker