Showroom bezoeken Stalen bestellen
Durasein® solid surface op ARCHITECT@WORK

Durasein® solid surface op ARCHITECT@WORK

23-08-2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vindt de beurs ARCHITECT@WORK plaats in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. DecoLegno zal daar niet alleen het Durasein® verhaal vertellen, maar ook twee unieke decors in solid surface presenteren. 

Het zonnetje gaat schijnen als je langs standnummer 142 loopt, want daar kun je het nieuwe decor PAW198 Sun Kissed van Durasein® bewonderen. Een uniek marmerdecor dat een warme ader in een witte solid surface basis laat zien, voorzien van subtiele glitters die zorgen voor een elegante uitstraling. Ook decor PAW181 Ever After is nieuw. De lichtgrijze aders in een helder witte basis zorgen voor een rustige en frisse uitstraling.

ARCHITECT@WORK is geopend van 11.00-19.00 uur.

Er gebeurt meer in de Zaanstreek

Op slechts 8 minuten rijden vanaf het Hembrugterrein, bevindt zich de showroom van DecoLegno. Dé ideale gelegenheid dus om een bezoek te combineren. Hier lees je meer. Ons team staat klaar om jou te ontvangen met een heerlijk hapje en drankje.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker