Showroom bezoeken Stalen bestellen
DecoLegno op VTwonen & designbeurs

DecoLegno op VTwonen & designbeurs

30-09-2024

Van 1 t/m 6 oktober vindt de VT Wonen & Designbeurs plaats in Vijfhuizen. Dit jaar is DecoLegno prominent aanwezig met een inspirerende bijdrage aan het programma.

Over de VTwonen & designbeurs

De VT Wonen & Designbeurs is dé plek voor iedereen die zijn of haar huis wil veranderen, verbouwen of verduurzamen. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen bij talloze exposanten die de nieuwste trends en innovaties op het gebied van wonen en interieur presenteren. Naast de vele stands zijn er ook diverse workshops, lezingen en demonstraties, waar experts hun kennis en tips delen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, duurzame oplossingen of gewoon wat frisse ideeën voor je interieur, de VT Wonen & Designbeurs biedt voor ieder wat wils.

Ontdek maatwerk met Saskia ten Cate en Jacco Bakker  

Gedurende de beurs geeft Saskia ten Cate van DecoLegno van woensdag 2 oktober tot zondag 6 oktober dagelijks om 13.30 uur een boeiende talk in het Woontheater samen met Jacco Bakker van Meubelatelier Jacco Bakker. Met al 20 jaar ervaring in de wereld van interieur en design, zet Saskia gedurende deze sessie haar expertise in om uit te leggen wat de meerwaarde van maatwerk in het interieur is.

Dit doet ze samen met Jacco Bakker, die in 1996 zijn eigen meubelatelier startte na het succesvol afronden van zijn opleiding tot meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. Zijn atelier in Heerhugowaard is inmiddels uitgebreid met een ruime showroom, waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in de “keuken” van de meubelmaker. Saskia en Jacco gaan in gesprek over de voordelen van maatwerk, hoe je dit aanpakt, welke materialen geschikt zijn en delen natuurlijk veel praktische tips. Hun verhaal wordt ondersteund met inspirerende foto’s van maatwerk in het interieur, wat zorgt voor een visueel aantrekkelijke presentatie.

Bezoek de VT Wonen & Designbeurs

Mis deze kans niet om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van wonen en interieur te ontdekken en te profiteren van de waardevolle inzichten van experts. Heb je interesse in het bezoeken van de talk? Via de onderstaande link ontdek je de tijden en kan je een plekje reserveren:

Ben je geĂŻnteresseerd in het bezoeken van andere beurzen om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken? Bekijk dan het volgende artikel om te zien op welke beurzen DecoLegno dit jaar aanwezig zal zijn.

Over Merel Onrust, de auteur van dit artikel

Merel maakt sinds 2024 deel uit van het contentteam van DecoLegno. Ze brengt de collecties tot leven met inspirerende websitecontent. Haar voorliefde voor de natuurlijke elegantie van de Poro Noce komt tot uiting in haar werk, waarbij ze de kracht van natuurlijke elementen benadrukt. đź”— Link met Merel

Profiel foto van Merel Onrust