Showroom bezoeken Stalen bestellen
DecoLegno op The Art of Living

DecoLegno op The Art of Living

07-05-2024

Deze maand is DecoLegno aanwezig op twee designbeurzen. Naast Design District in Rotterdam, vervult DecoLegno ook een sleutelrol op het The Art of Living-event. Van 17 t/m 19 mei 2024 komt het toonaangevende magazine tot leven in het Autotron te Rosmalen. DecoLegno zal daar inspireren met materialen voor high-end meubelmaatwerk. Bereid je voor op een dag vol inspiratie, innovatie en interactie.

Over The Art of Living

Het The Art of Living-event is een unieke gelegenheid waar designprofessionals en liefhebbers van luxe wonen samenkomen. Het evenement biedt een scala aan activiteiten en inspiratie voor iedereen die gepassioneerd is door interieurdesign, architectuur, tuinen, kunst en vastgoed. Ontdek de eyecatchers: een inspirerende designtuin van maar liefst 200 m² en 8 exclusieve designwoningen. Elke woonomgeving, ontworpen door een vooraanstaand interieurarchitect, biedt een unieke ervaring en laat je kennismaken met de laatste woontrends en innovaties voor in huis. Daarnaast vinden er verschillende lezingen, masterclasses en presentaties plaats, gehost door vooraanstaande architecten, kunstenaars en professionals uit de industrie.

Ontdek inspirerende combinaties voor maatwerk en interieur

Tijdens het The Art of Living-event toont DecoLegno de uitgebreide collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf en solid surface van Durasein®. Ontdek niet alleen de individuele materialen, maar ook inspirerende combinaties van decor en structuur. Of je het nu gaat toepassen als wandbekleding, in keukenontwerp, garderobekasten of een haardmeubel, elk materiaal biedt een scala aan mogelijkheden voor het creëren van een luxe maatwerkinterieurs.

Masterclass: de kracht van maatwerk

Tijdens het The Art of Living-event zal onze collega Saskia ten Cate op vrijdag van 13:10 tot 13:40 uur een masterclass verzorgen over maatwerkinterieurs. Deze sessie belicht de voordelen van maatwerk en gaat dieper in op de veelzijdige collectie van DecoLegno. De masterclass is niet alleen informatief, maar biedt ook de kans om direct vragen te stellen en meer te leren over de praktische toepassingen van maatwerk.

Maak kennis met de ontwerpers

Op de zaterdag zal er een reeks interviews worden afgenomen door Saskia. Zij gaat in gesprek met de ontwerpers achter de designwoningen. De interviews onthullen niet alleen hun unieke vormentaal, maar ook de weloverwogen keuzes die aan de basis liggen van hun creaties. Het is een verkenning van de persoonlijke stijl die elk van de designwoningen karakteriseert. De interviews vinden plaats volgens het onderstaande tijdsschema:

Heb je interesse in het bezoeken van het The Art of Living-event? Via de onderstaande link boek je je ticket:

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van andere beurzen om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken? Bekijk dan het volgende artikel om te zien op welke beurzen DecoLegno dit jaar aanwezig zal zijn.

Over Merel Onrust, de auteur van dit artikel

Merel maakt sinds 2024 deel uit van het contentteam van DecoLegno. Ze brengt de collecties tot leven met inspirerende websitecontent, altijd in lijn met de laatste trends in interieurdesign. Haar voorliefde voor de natuurlijke elegantie van de Poro Noce komt tot uiting in haar werk, waarbij ze de kracht van natuurlijke elementen benadrukt.

Profiel foto van Merel Onrust