Showroom bezoeken Stalen bestellen
Kom je ons bezoeken op Design District?

Kom je ons bezoeken op Design District?

02-05-2023

Op 24, 25 en 26 mei presenteert DecoLegno de nieuwste materialen voor maatwerk interieurs tijdens de beurs Design District. In het inspirerende decor van de monumentale Van Nelle Fabriek vind je ons op een nieuwe locatie: stand V16-V17. Mogen wij jou ontvangen in Rotterdam? Bestel dan snel gratis toegangtickets via onderstaande knop en dan verwelkomen wij jou graag.

Je vindt ons op een nieuwe locatie

Zoals je van ons gewend bent presenteren wij ook dit jaar weer de nieuwste materialen voor maatwerk interieurs tijdens het vakevent Design District. Maar let op, je vindt ons op een andere locatie in de Tabakshal; stand V16-V17. Daar inspireren wij jou graag met de nieuwste innovaties in decoratief plaatmateriaal en solid surface. Laat je verrassen door de structuur Jiometori van Cleaf, die zijn inspiratie vindt in de werken van de Italiaanse architect Carlo Scarpa. Of beleef de tactiliteit in plaatmateriaal waarin de beleving van stof voelbaar is. Met Durasein® wil DecoLegno jouw creatieve partner zijn in het ontwikkelen van vernieuwende en originele ontwerpen met solid surface. De collectie bevat decors met levendige aders, subtiele glitters, maar ook eigentijdse unikleuren. Zie, voel en beleef het allemaal op Design District!

Met een uitgebreid aanbod in passende materialen helpen wij jou graag bij het het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Bestel snel je gratis toegangsbewijs en dan verwelkomen wij jou graag.

Over Design District

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs. Je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en je kunt één of meerdere lezingen volgen. Het aanbod op de beursvloer is gevarieerd en in evenwicht. Je vindt er o.a. meubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, stoffen en andere materialen. Kortom, de perfecte plek om te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Zien we je in Rotterdam?

Design District
DecoLegno – Stand V16-V17
Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Woensdag 24 mei         10.00 – 18.00 uur
Donderdag 25 mei        10.00 – 19.00 uur
Vrijdag 26 mei               10.00 – 17.00 uur

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij