DecoLegno op Design District

DecoLegno op Design District

Na ruim anderhalf, hopen wij jou eindelijk weer te ontmoeten op een vakbeurs. Kom je van 3 tot en met 5 november naar Design District in de Van Nelle fabriek in Rotterdam? We kunnen niet wachten om je weer te zien en te horen hoe het met je gaat. Via deze link kun je gratis jouw persoonlijke toegangsticket bestellen. Je vindt DecoLegno op stand V38.

Jouw mening telt

Wij geven een exclusieve preview van de 2022 innovaties van Cleaf. Wij horen graag of deze voor jouw projecten interessant kunnen zijn. Jouw mening telt! Maar je kunt ook andere noviteiten beleven en een bijzonder Co-Creatie concept dat wij ontwikkelden in samenwerking met DE JUUL Interieurarchitectuur. Kortom, elkaar weer persoonlijk ontmoeten en wederzijds inspireren, dat is waar wij heel erg naar uit kijken. Jij ook? Bestel dan snel je gratis toegangsbewijs en kom langs.

Over Design District

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 150 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs. Je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en je kunt één of meerdere lezingen volgen. Het aanbod op de beursvloer is gevarieerd en in evenwicht. Je vindt er o.a. meubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, stoffen en andere materialen. Kortom, de perfecte plek om te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Zien we je in Rotterdam?

Design District
DecoLegno – Stand V38
Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Woensdag 3 november         10.00 – 18.00 uur
Donderdag 4 november        10.00 – 19.00 uur
Vrijdag 5 november               10.00 – 17.00 uur

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle vormt samen met Saskia het contentkoppel van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de S158 Okobo. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker