Showroom bezoeken Stalen bestellen
DecoLegno breidt uit naar België

DecoLegno breidt uit naar België

01-10-2024

Met trots delen we dat de collectie van Cleaf en Durasein® nu in België beschikbaar is via de webshop DECOLEGNO.BE. Binnenkort opent een inspirerende showroom in Kampenhout haar deuren. Hier zal een lokaal team van professionals klaarstaan om Belgische interieurmakers en -ontwerpers de hoogwaardige service te bieden waar DecoLegno om bekendstaat.

“DecoLegno staat al jaren bekend om haar aandacht voor kwaliteit, service en innovatie. Met de opening van een showroom in België willen we onze Belgische klanten een nóg betere en persoonlijkere ervaring bieden. Het doel van deze uitbreiding is om ons product de aandacht te geven die het verdient” aldus algemeen directeur Patrick Leering.

Showroom in Kampenhout  

Verwacht wordt dat begin 2025 de deuren geopend kunnen worden van de nieuwe showroom in Kampenhout, België. De showroom in Kampenhout is dé plek waar de unieke eigenschappen van de producten te beleven zijn. Hier wordt de collectie gepresenteerd op verschillende formaten. Niet alleen op staalformaat in A4, maar ook op grote panelen van 230x50cm. In de Benelux wordt exclusief de collectie hoogwaardig decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf vertegenwoordigd, dat bekendstaat om zijn innovatieve producten met unieke structuurbeleving. Ook het solid surface programma van Durasein® is onderdeel van de collectie.

Ontmoet het nieuwe team

Het team van DecoLegno België bestaat uit een groep gepassioneerde en ervaren professionals. Ze zetten zich in om de Belgische markt volledig te bedienen. Met een diepgaande kennis van de producten van Cleaf en Durasein® en een scherp oog voor detail, staan zij klaar om interieurmakers en -ontwerpers te ondersteunen bij het realiseren van hun creatieve visies. 

Groepsfoto van het team van DecoLegno in Belgie
Van links naar rechts: Andres, Ann, Nico & Simon

DecoLegno op ProWood 2024

Ben je geïnteresseerd om kennis te maken met DecoLegno? DecoLegno zal deelnemen aan aan ProWood 2024 in België. Deze beurs is een belangrijke ontmoetingsplaats voor fabrikanten, leveranciers en vakmensen die betrokken zijn bij de hout- en meubelindustrie. Het biedt een platform voor het uitwisselen van kennis en het ontdekken van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. De beurs vindt plaats in de Flanders Expo te Gent van zondag 20 t/m donderdag 24 oktober. DecoLegno presenteert de collectie hoogwaardig decorspaan, HPL, ABS en solid surface en is te vinden in hal 4, stand 4133.

Gebruik exposantencode DEC155

Ben je geïnteresseerd in het bezoeken van andere beurzen om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken? Bekijk dan het volgende artikel om te zien op welke beurzen DecoLegno dit jaar aanwezig zal zijn.

Bij DecoLegno kijken we uit naar deze nieuwe mijlpaal en hopen we onze Belgische klanten binnenkort persoonlijk te verwelkomen in onze showroom of op Prowood. Tot ziens in België!

Over Merel Onrust, de auteur van dit artikel

Merel maakt sinds 2024 deel uit van het contentteam van DecoLegno. Ze brengt de collecties tot leven met inspirerende websitecontent. Haar voorliefde voor de natuurlijke elegantie van de Poro Noce komt tot uiting in haar werk, waarbij ze de kracht van natuurlijke elementen benadrukt. 🔗 Link met Merel

Profiel foto van Merel Onrust