Showroom bezoeken Stalen bestellen
De subtiele structuur van zand en cement

De subtiele structuur van zand en cement

07-03-2023

De collectie Concreta van Cleaf vindt zijn inspiratie in de stedelijke architectuur. Denk aan de rauwe, urban sfeer die wordt opgeroepen in gebieden als Strijp S in Eindhoven of de NDSM-werf in Amsterdam. De subtiel voelbare structuur van zand en cement wordt gecombineerd met decors die de beleving geven van minimalistisch beton, stijlvol natuursteen of stoer terrazzo.

We introduceren een nieuw decor in de Concreta collectie: een diagonale vlam die de beleving geeft van natuursteen. Dit decor is leverbaar in drie matte kleurmelanges die doen denken aan een mengsel van klei of cement: de zandkleurige FC83, de warm grijze FC90 en donkergrijze FC91. Deze nieuwe varianten zijn leverbaar in decorspaanplaat met bijpassend ABS-kantenband en in HPL op 4200x1300mm. Dit formaat is onder andere geschikt voor de toepassing in werk- en keukenbladen, maar ook in deuren.

Over Sanne Lagerweij, de auteur van dit artikel

Sanne houdt zich voornamelijk bezig met de online content creatie voor DecoLegno. Hiernaast is ze verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie vanuit Durasein®. Haar favoriete collectie is de Talco collectie, ze houdt van chique marmer.

Profiel foto van Sanne Lagerweij