Showroom bezoeken Stalen bestellen
Creëer unieke interieurs met nieuwe decors in HPL

Creëer unieke interieurs met nieuwe decors in HPL

14-09-2022

Ken jij de HPL Specials collectie van DecoLegno al? Een collectie HPL plaatmateriaal met bijzondere, uitgesproken en karakteristieke decors voor het creëren van unieke interieurconcepten. We introduceren maar liefst vijftien nieuwe decors, variërend van mat natuursteen tot levendig rotan en van OSB tot Hongaarse punt. De uitstraling van natuurlijke materialen, maar met de voordelen van plaatmateriaal. HPL Specials plaatmateriaal is kleurvast en krasbestending, eenvoudig te reinigen en het trekt niet krom. Daarom zijn HPL Specials uitermate geschikt voor meubelmaatwerk in zowel project- als residentiële interieurs.

Moodboard HPL Specials OSB
Inspiratie en detailafbeelding van OSB decor uit HPL Specials collectie

OSB

OSB wordt vaak gekozen als duurzame oplossing in plaatmateriaal omdat het veelal is gemaakt van restmateriaal. Maar het materiaal heeft veel nadelen wat de levensduur van het maatwerk nadelig beïnvloed. En of dat nou zo’n duurzame gedachte is… Het matte decor OSB uit de HPL Specials collectie is een passend alternatief. HPL plaatmateriaal is kleurvast en krasbestending, eenvoudig te reinigen en het trekt niet krom. Daarmee creëer je maatwerk met een lange levensduur. 

Moodboard HPL Specials Rotan
Inspiratie en detailafbeelding van decor Rotan

Creëer een ontspannen sfeer met rotan

Rotan, bamboe en jutte zijn materialen die in het interieur nog steeds volop in de belangstelling staan. Het is de natuurlijke uitstraling die herinneringen oproept aan vakanties, verre reizen of een dagje bij jouw favoriete strandtent. En dat gevoel halen we graag naar binnen, om een comfortabel interieur en een ontspannen sfeer te creëren. Met het decor Rotan uit de HPL Specials collectie kun je andere toepassingen overwegen. Want wat dacht je van een wand bekleed met dit plaatmateriaal, een tafelblad of een ontvangstbalie. De sfeervolle uitstraling combineert met de praktische voordelen van HPL.

Laat je inspireren door de andere decors

Dit was slechts een greep uit de nieuwe decors in de HPL Specials collectie van DecoLegno. Een collectie die zich bij uitstek leent voor meer uitgesproken interieurontwerpen. In de showroom in Westzaan en onze overige vestigingen in Echt, Duiven en Veldhoven kun je de decors beleven. En natuurlijk hebben wij onze gratis stalenservice zodat je jouw ontwerp optimaal kunt presenteren bij de opdrachtgever. Heb je een project gerealiseerd met HPL Specials? Wij vinden het leuk als je dit met ons wilt delen!

Een greep uit onze collectie

Over Saskia ten Cate, de auteur van dit artikel

Saskia is bij DecoLegno verantwoordelijk voor de creatie en ontwikkeling van alle content in tekst en beeld. Van interieur en interieurarchitectuur gaat haar hart sneller kloppen. Haar brede ervaring in de wereld van interieur, internationale oriëntatie en culturele interesse zet zij graag in voor het ontwikkelen van creatieve concepten die aansluiten bij de wereld van de klanten van DecoLegno.

Profiel foto van Saskia ten Cate