Showroom bezoeken Stalen bestellen
Beleef natuurlijk, blond hout in de nieuwe S206 Quercia

Beleef natuurlijk, blond hout in de nieuwe S206 Quercia

11-09-2023

De collectie van DecoLegno is voortdurend in beweging. Wij haken in op trends en behoeftes uit de markt. Al enige tijd signaleren wij de vraag naar natuurlijke, blonde houtstructuren in decoratief plaatmateriaal. Dus in nauwe samenwerking met ons heeft Cleaf de S206 Quercia ontwikkeld.

Structuur Quercia van Cleaf vindt haar oorsprong in eikenhout. In deze collectie decoratief plaatmateriaal beleef je de voelbare synchroon nerf van kwartiers hout. Dat geeft de natuurlijke beleving van geborsteld fineer. Quercia is hét perfecte alternatief voor houtfineer, want decoratief plaatmateriaal is kleur- en vormvast. Het blonde decor S206 in combinatie met de voelbare synchroon structuur maakt deze nieuwe variant breed toepasbaar in meubelmaatwerk. De platen hebben aan beide zijden structuur Quercia, en dat maakt deze collectie ook geschikt voor een verwerking in open kasten.

Collectie Quercia is leverbaar in decorspaanplaat en bijpassend ABS-kantenband.  

Wil je de verschillende Quercia decors op groot formaat (2300×500 mm) beleven? Bezoek dan op afspraak onze showroom in Westzaan of Echt, of in de vestiging in Duiven of Veldhoven. Onze interieuradviseurs staan klaar om jou te helpen.

Een greep uit de collectie

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle werkt sinds 2020 bij DecoLegno en heeft een passie voor interieur en de laatste trends. Met een scherp oog voor design en een liefde voor stijlvolle interieurs, deelt ze haar inzichten en inspiratie graag in haar blogartikelen. Haar favoriete DecoLegno structuur? De warme houtstructuur LS40 Poro Noce is volgens haar een echte sfeermaker in het interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker