Showroom bezoeken Stalen bestellen
Beleef natuurlijk, blond hout in de nieuwe S206 Quercia

Beleef natuurlijk, blond hout in de nieuwe S206 Quercia

11-09-2023

De collectie van DecoLegno is voortdurend in beweging. Wij haken in op trends en behoeftes uit de markt. Al enige tijd signaleren wij de vraag naar natuurlijke, blonde houtstructuren in decoratief plaatmateriaal. Dus in nauwe samenwerking met ons heeft Cleaf de S206 Quercia ontwikkeld.

Structuur Quercia van Cleaf vindt haar oorsprong in eikenhout. In deze collectie decoratief plaatmateriaal beleef je de voelbare synchroon nerf van kwartiers hout. Dat geeft de natuurlijke beleving van geborsteld fineer. Quercia is hét perfecte alternatief voor houtfineer, want decoratief plaatmateriaal is kleur- en vormvast. Het blonde decor S206 in combinatie met de voelbare synchroon structuur maakt deze nieuwe variant breed toepasbaar in meubelmaatwerk. De platen hebben aan beide zijden structuur Quercia, en dat maakt deze collectie ook geschikt voor een verwerking in open kasten.

Collectie Quercia is leverbaar in decorspaanplaat en bijpassend ABS-kantenband.  

Wil je de verschillende Quercia decors op groot formaat (2300×500 mm) beleven? Bezoek dan op afspraak onze showroom in Westzaan of Echt, of in de vestiging in Duiven of Veldhoven. Onze interieuradviseurs staan klaar om jou te helpen.

Een greep uit de collectie

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker