DecoLegno

Bannerafbeelding S185 Quercia PAW021 Volcano

DecoLegno PASSENDE MATERIALEN VOOR MAATWERK INTERIEURS 

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen. 

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband. 

DecoLegno heeft haar assortiment uitgebreid met de solid surface collectie van Durasein®. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

De HPL Specials collectie is eigenzinnig. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak in de showroom.

 

Projecten Inspiratie nodig?

Twijfel je nog over de structuur of het decor in decoratief plaatmateriaal, dat het meest geschikt is voor jouw maatwerk meubel? Of wil je graag zien wat er mogelijk is met de collectie van DecoLegno? De praktijk leert dat plaatmateriaal pas echt tot leven komt wanneer het werkelijk is toegepast in een interieur of maatwerk meubel.

Laat je inspireren door meer dan 150 unieke projectbeelden van interieurs en meubelen, gemaakt met decoratief plaatmateriaal uit onze Cleaf en HPL Specials collectie.

Waar ben je naar op zoek?

Ga naar het overzicht

Structuur in de spotlight Nadir

Kenmerkend voor de collectie Nadir van Cleaf is de fijne, geometrische blokjesstructuur met een subtiel mat-en-glans-effect. Op unikleuren zoals de zwarte U129 zorgt deze voor een lineaire, grafische look. Combineer je deze voelbare structuur met gemêleerde decors die doen denken aan jute of geweven stoffen, dan ontstaan er texturen waarmee je modische interieurs of meubels kunt ontwerpen met de uitstraling van textiel.

Nieuw in de collectie is de FD05 Nadir, met een decor dat doet denken aan verfijnd geweven tweedstof in een gemêleerd kleurenpalet van blauwgrijs, beige en gebroken wit.

Bekijk de collectie Nadir hier. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe varianten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.