fbpx

DecoLegno

S714 Corteccia decoratief plaatmateriaal blonde houtstructuur met DecoLegno logo

DecoLegno HET PASSENDE ALTERNATIEF IN DECORATIEF PLAATMATERIAAL

DecoLegno is jouw partner in maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, -ontwerpers, -bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen.

Sinds 2010 zijn wij exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Deze collectie biedt een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- of meubelontwerp. De uiteenlopende decors en voelbare structuren hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

Met de HPL Specials collectie biedt DecoLegno een unieke collectie HPL plaatmateriaal. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak in de showroom.

Projecten Inspiratie nodig?

Twijfel je nog over de structuur of het decor in decoratief plaatmateriaal, dat het meest geschikt is voor jouw maatwerk meubel? Of wil je graag zien wat er mogelijk is met de collectie van DecoLegno? De praktijk leert dat plaatmateriaal pas echt tot leven komt wanneer het werkelijk is toegepast in een interieur of maatwerk meubel.

Laat je inspireren door meer dan 100 unieke projectbeelden van interieurs en meubelen, gemaakt met decoratief plaatmateriaal uit onze Cleaf en HPL Specials collectie.

Waar ben je naar op zoek?

Ga naar het overzicht

Structuur in de spotlight HPL Specials Terrazzo

Heb jij al kennis gemaakt met de HPL Specials Terrazzo? Terrazzo kennen we vooral als materiaal voor vloeren, maar dit HPL-plaatmateriaal maakt ook andere toepassingen mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van deuren, een werkblad voor keuken of badkamer, of een bureau met terrazzo look?

Decor Terrazzo uit de HPL Specials collectie heeft de industriële look van gebroken marmer-, graniet- of zandsteen korrels die in cement zijn gegoten. De platen zijn geïmpregneerd met een antibacterieel ingrediënt, waardoor het toepassen van dit plaatmateriaal in een project bijdraagt aan het creëren van een veilige en hygiënische omgeving.

Gratis A4-stalen vraag je hier eenvoudig aan. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe varianten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Bekijk hieronder ook een aantal andere favorieten uit onze HPL Specials collectie.