DecoLegno

Bannerafbeelding - S184 Quercia - UA80 Primofiore - Durasein PAW043 Harmony - Moodboard

DecoLegno PASSENDE MATERIALEN VOOR MAATWERK INTERIEURS 

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen. 

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband. 

DecoLegno heeft haar assortiment uitgebreid met de solid surface collectie van Durasein®. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

De HPL Specials collectie is eigenzinnig. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak in de showroom.

 

Projecten Inspiratie nodig?

Twijfel je nog over de structuur of het decor in decoratief plaatmateriaal dat het meest geschikt is voor jouw maatwerk meubel? Of wil je graag zien wat er mogelijk is met de collectie van DecoLegno? Plaatmateriaal komt pas echt tot leven wanneer het is toegepast in een interieur.

Laat je inspireren door meer dan 200 unieke projectbeelden van interieurs en meubelen, gemaakt met decoratief plaatmateriaal uit onze Cleaf en HPL Specials collectie. Ga naar het overzicht

Waar ben je naar op zoek?

Structuur in de spotlight Durasein®

Met solid surface van Durasein® wordt een wereld van unieke designmogelijkheden geopend. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins, maar ook decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

Marmer wordt regelmatig toegepast in interieurontwerp. Uniek in de solid surface collectie van Durasein® zijn de marmer decors PAW198 Sun Kissed, PAW181 Ever After en PAW091 Blanca Carrera. Solid surface is prijstechnisch interessant, het materiaal voelt niet koud aan en kan naadloos verlijmd worden.

Bekijk de collectie solid surface hier. Wil je op de hoogte blijven van onze collecties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.