fbpx

DecoLegno

Bannerafbeelding S182 Quercia en PAW022 Galaxy Durasein

DecoLegno PASSENDE MATERIALEN VOOR MAATWERK INTERIEURS 

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen. 

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband. 

DecoLegno heeft haar assortiment uitgebreid met de solid surface collectie van Durasein®. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

De HPL Specials collectie is eigenzinnig. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak in de showroom.

 

Projecten Inspiratie nodig?

Twijfel je nog over de structuur of het decor in decoratief plaatmateriaal, dat het meest geschikt is voor jouw maatwerk meubel? Of wil je graag zien wat er mogelijk is met de collectie van DecoLegno? De praktijk leert dat plaatmateriaal pas echt tot leven komt wanneer het werkelijk is toegepast in een interieur of maatwerk meubel.

Laat je inspireren door meer dan 100 unieke projectbeelden van interieurs en meubelen, gemaakt met decoratief plaatmateriaal uit onze Cleaf en HPL Specials collectie.

Waar ben je naar op zoek?

Ga naar het overzicht

Structuur in de spotlight Quercia

DecoLegno introduceert de nieuwe textuur Quercia van Cleaf. Deze collectie decoratief plaatmateriaal vindt haar oorsprong in eikenhout. Je beleeft de voelbare synchroon nerf van kwartiers hout met zijn rustige, evenwichtige belijning. Daarmee is Quercia een passend alternatief voor houtfineer.

Quercia is leverbaar in zes eigentijdse kleuren. Van klassiek zwart tot warme bruintinten. Met Quercia krijgt ieder interieurontwerp of maatwerk meubel een stijlvolle en natuurlijke uitstraling.

Gratis A4-stalen vraag je eenvoudig hier aan. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe varianten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.