DecoLegno

Officieel distributeur van CLEAF

Gratis stalen aanvragen
Bekijk de collectie HPL Specials Antibacterieel hier

Structuur in de spotlight Riga

Dit keer staat structuur Riga van Cleaf in de spotlight. De inspiratie komt vanuit de architectuur, mode- en designtrends waarin we zien dat er wordt geëxperimenteerd met grafische lijnen, plissé en lamellen. Deze worden verticaal of horizontaal toegepast en geven een speels effect.

In de collectie Riga beleef je een unieke 3D-structuur. Je voelt een hoog-en-laag lijnenspel en daarmee breng je lineaire accenten aan in ieder interieurontwerp. Deze structuur in combinatie met een warm hout decor geeft een stijlvolle retro sfeer. Of kies jij liever voor het stoere steendecor in kleur FC61? 

Gratis A4-stalen vraag je eenvoudig hier aan. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe varianten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Collectie Cleaf Antibacterieel

Over ons Wij zijn decolegno

Maatwerk kasten Cleaf
Gratis A4-stalen service

Wij zijn DecoLegno. Exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Met de Cleaf collectie bieden wij een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- of meubelontwerp. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om natuurgetrouwe decors én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De decor varianten hebben een hoge designwaarde en haken in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur.

Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in decor spaanplaat, HPL en bijpassend ABS-Kantenband.