DecoLegno

S714 Corteccia decoratief plaatmateriaal blonde houtstructuur met DecoLegno logo

DecoLegno HET PASSENDE ALTERNATIEF IN DECORATIEF PLAATMATERIAAL

DecoLegno is sinds 2010 exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Onze collectie biedt een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- of meubelontwerp.

Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om natuurgetrouwe decors én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De uiteenlopende decors in onze collectie hebben een hoge designwaarde en haken in op trends in de wereld van interieur en architectuur. Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Projecten Inspiratie nodig?

Twijfel je over welk decor en textuur jij kiest voor jouw maatwerk meubel? Of wil je graag zien wat er mogelijk is met decoratief plaatmateriaal? De praktijk leert dat plaatmateriaal pas echt tot leven komt wanneer het is toegepast in een maatwerk oplossing.

Laat je inspireren door meer dan 100 unieke projecten, gemaakt met decoratief plaatmateriaal uit onze Cleaf en HPL Specials collectie.

Welke toepassing wil je bekijken?

Ga naar het overzicht

Structuur in de spotlight Dandy Wood

In de HPL Specials collectie zijn twee kleuren in decor Dandy Wood toegevoegd. Dit decor laat een vederlichte houtbelijning zien in een Hongaarse punt. Deze varianten hebben een stroeve, matte afwerking, zijn kleur- en krasbestendig en daarom geschikt om toe te passen in hospitality-, kantoor-, retail- of residentiële projecten. Door de antibacteriële eigenschappen is dit materiaal ook geschikt voor werkbladen, deuren, balies of tafels in interieurs van zogenaamde contactberoepen.

HPL Specials Dandy Wood is uit voorraad leverbaar in off-black en een blonde natureltint.

Gratis A4-stalen vraag je hier eenvoudig aan. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe varianten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.