DecoLegno

Officieel distributeur van CLEAF

Gratis stalen aanvragen
BRENG DE LENTE IN HET INTERIEUR MET DECORATIEF PLAATMATERIAAL

Structuur in de spotlight Poro Noce

De collectie Poro Noce brengt sfeer en warmte in ieder project. De levendige nerftekening en verfijnde structuur is geïnspireerd op notenhout. Deze houtsoort is bijzonder populair en wordt toegepast in eigentijdse interieurs en maatwerk meubelen.

De collectie is uit voorraad leverbaar in vijf kleuren. Een palet van warme bruintonen, van midden tot donkerbruin in kleur LS13, LS14 en LS17. Kleur LS41 heeft een levendige uitstraling met vergrijsde vlammen terwijl decor LS42 juist een rustige, natuurlijke belijning laat zien in een vergrijsd zwarte kleurmelange.

Gratis A4-stalen vraag je hier eenvoudig aan. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe varianten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Over ons Wij zijn decolegno

Maatwerk kasten Cleaf
Gratis A4-stalen service

Wij zijn DecoLegno. Exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Met de Cleaf collectie bieden wij een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- of meubelontwerp. Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om natuurgetrouwe decors én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De decor varianten hebben een hoge designwaarde en haken in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur.

Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in decor spaanplaat, HPL en bijpassend ABS-Kantenband.