DecoLegno

Bannerafbeelding - S184 Quercia - UA80 Primofiore - Durasein PAW043 Harmony - Moodboard

DecoLegno PASSENDE MATERIALEN VOOR MAATWERK INTERIEURS 

DecoLegno is jouw partner voor maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, ontwerpers, bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen. 

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband. 

DecoLegno heeft haar assortiment uitgebreid met de solid surface collectie van Durasein®. De collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

De HPL Specials collectie is eigenzinnig. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak in de showroom.

 

Projecten Inspiratie nodig?

Twijfel je nog over de structuur of het decor in decoratief plaatmateriaal dat het meest geschikt is voor jouw maatwerk meubel? Of wil je graag zien wat er mogelijk is met de collectie van DecoLegno? Plaatmateriaal komt pas echt tot leven wanneer het is toegepast in een interieur.

Laat je inspireren door meer dan 200 unieke projectbeelden van interieurs en meubelen, gemaakt met decoratief plaatmateriaal uit onze Cleaf en HPL Specials collectie. Ga naar het overzicht

Waar ben je naar op zoek?

Structuur in de spotlight Lacca

Structuur Lacca van Cleaf toont het effect van dekkend lakwerk. Het oppervlak van deze collectie decoratief plaatmateriaal is glad en vlak met een zijdeglans finish. Nieuw is het decor waarbij een levendig kleurverloop zichtbaar is, dat afwisselend in verticale banen op de plaat in elkaar overvloeit. Op het eerste gezicht een relatief ingetogen decor, maar op een groter oppervlak toegepast toch een opvallende verschijning.

We introduceren vier nieuwe kleurschakeringen; van de warm bruine FC98 Lacca tot de bronzen FC93 Lacca en van de grijze FC97 Lacca tot de antraciete FC96 Lacca.

Bekijk de Lacca collectie hier. Wil je op de hoogte blijven van onze collecties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.