DecoLegno

S714 Corteccia decoratief plaatmateriaal blonde houtstructuur met DecoLegno logo

HET PASSENDE ALTERNATIEF IN DECORATIEF PLAATMATERIAAL

DecoLegno is sinds 2010 exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Onze collectie biedt een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- of meubelontwerp.

Door gebruik te maken van hoogwaardige technologieën is het mogelijk om natuurgetrouwe decors én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De uiteenlopende decors in onze collectie hebben een hoge designwaarde en haken in op trends in de wereld van interieur en architectuur. Voor ieder project en voor iedere opdrachtgever is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband.

ZIE VOEL BELEEF de collectie online of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Structuur in de spotlight Concreta

De collectie Concreta verdient absoluut een plek in de spotlight. De inspiratie voor deze collectie werd gevonden in de stedelijke architectuur. De verfijnde structuur van cement is gecombineerd met decors die de beleving geven van verweerd, gebladderd of juist minimalistisch beton, natuursteen of industrieel blauwstaal.

Terrazzo staat volop in de belangstelling in de actuele designtrends. De nieuwste varianten van Concreta, FC69 en FC70, haken daarop in. Met het decorspaanplaat en bijpassend HPL zijn verrassende toepassingen mogelijk die met het echte materiaal moeilijker te realiseren zijn. Denk daarbij aan een kamerhoge kast achter een receptiebalie, een openhaardombouw of een wandafwerking in een retail interieur.

Gratis A4-stalen vraag je hier eenvoudig aan. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe varianten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.