Showroom bezoeken Stalen bestellen

Tijdelijk mogelijk langere levertijd van jouw bestelling

Momenteel vinden er werkzaamheden plaats in ons warehouse om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Hierdoor kunnen wij helaas tijdelijk niet garanderen dat wij volgens het ABC-principe zullen leveren.

Hoe beïnvloedt dit jouw bestelling?

Vanwege de geplande verbeteringen kunnen wij niet altijd garanderen dat jouw bestelling de volgende werkdag wordt klaargemaakt en de dag daarna wordt geleverd. Er kan enkele dagen vertraging optreden, afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden in ons magazijn.

Wat betekent dit voor jou?

Wij doen ons uiterste best om de impact van deze verbeteringen op jouw bestellingen te minimaliseren en streven ernaar jouw orders zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. Mocht er vertraging optreden, dan informeren wij jou hier direct over.

We raden je aan om bestellingen zo spoedig mogelijk in te dienen en je e-mail regelmatig te controleren voor updates over jouw bestelling. Voor de meest actuele informatie over jouw orders kun je altijd contact opnemen met onze customer support (info@decolegno.nl of 075 616 50 64).

Wat gebeurt er in ons warehouse?

Wij begrijpen dat deze veranderingen tijdelijk ongemak kunnen veroorzaken. Bedankt voor je begrip en vertrouwen in DecoLegno.