Showroom bezoeken Stalen bestellen
Overig HPL Specials Uni's

Geslaagde materialenmix in vernieuwde winkel van De Voedingsadviseur

Maatwerk - HPL Specials-CP3873 OSB en UB54 Ovatta
Maatwerk uitgevoerd in HPL Specials-CP3873 OSB en UB54 Ovatta

Onlangs heeft De Voedingsadviseur in Sant Annaparochie een vernieuwde winkel geopend. Het maatwerk in deze winkel is gerealiseerd met de CP3873 OSB uit de HPL Specials collectie in combinatie met de UB54 Ovatta.

Decor CP3873 OSB is een uitstekend alternatief voor natuurlijk OSB, met alle voordelen van HPL. Dit plaatmateriaal is kleurvast en krasbestendig, blijft mooi vlak en is gemakkelijk schoon te maken. Daarom is het zeer geschikt voor toepassing in deze winkel.

De combinatie van de OSB-look met de legergroene kleur uit de Ovatta collectie is een begrijpelijke keuze. Deze collectie kan namelijk uitstekend gecombineerd worden met andere texturen en materialen. Met de Ovatta wordt er ingespeeld op de trend van meer kleur in interieurontwerp en maatwerk meubelen. Het resultaat is een stijlvolle en eigentijdse uitstraling van de winkel van De Voedingsadviseur.

Disclaimer: Afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Publicatie – in welke vorm dan ook – is niet toegestaan zonder toestemming van de betrokken partijen.

Collectie KLIK OP HET DECOR OM EEN GRATIS STAAL AAN TE VRAGEN

Wellicht vind je dit ook interessant

Hotel chique sfeer in Rotterdams appartement

Hotel chique sfeer in Rotterdams appartement

Maatwerk met de luxe uitstraling van zijde in de bijkeuken

Maatwerk met de luxe uitstraling van zijde in de bijkeuken

Speelse ornamenten met de uitstraling van eikenhout

Speelse ornamenten met de uitstraling van eikenhout