Antibacterieel plaatmateriaal

15/10 Antibacterieel plaatmateriaal

Met de keuze van oppervlaktematerialen kun jij als ontwerper of meubelmaker een significante bijdrage leveren aan een hygiënisch binnenklimaat. In deze tijden van Corona is dit een relevant onderwerp in interieurontwerp. DecoLegno lanceert daarom zeven Cleaf designs en een collectie van 48 HPL Specials met een antibacteriële beschermlaag. De platen zijn geïmpregneerd met een antibacterieel ingrediënt. Tests, uitgevoerd door onafhankelijke instanties, tonen aan dat de ijzerverbinding in dit ingrediënt de groei van bacteriën met maar liefst 99,9% afremt, waarbij deze uiteindelijk zullen afsterven.

Met dit plaatmateriaal creëer je een veilige en hygiënische omgeving, en dat is goed voor de gezondheid van de mensen die in de ruimte verblijven. Je kunt de collectie Antibacterieel onder andere gebruiken voor interieurs in de zorgsector, publieke ruimtes, scholen en kinderdagverblijven, sportscholen, schoonheidssalons, tandartspraktijken en opticiens. Bekijk alle HPL Specials varianten Antibacterieel hier.

De Cleaf designs met antibacteriële beschermlaag zijn de S171 Bruciato, de S071, S072 en U129 Sherwood, de S128 Pembroke en de UA01 en UA94 DECObasic. De look & feel van deze platen is hetzelfde als de reguliere varianten.

Bekijk hier de testrapporten:

Voor de Cleaf designs: Hohenstein Laboratories

Voor de HPL Specials: Biotech Testing Services