Showroom bezoeken Stalen bestellen

Durasein

DecoLegno introduceert Durasein®

DecoLegno heeft haar assortiment uitgebreid met een exclusief solid surface programma van het merk Durasein®. Solid surface is een logische aanvulling op het bestaande assortiment, waarmee interieurarchitecten, ontwerpers en bouwers in staat worden gesteld op om een slimme manier maatwerkoplossing met een hoogwaardig kwalitatieve beleving te ontwikkelen.

Ontdek de collectie

De collectie van Durasein® onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Decors met levendige aders en subtiele glitters, naast eigentijdse unikleuren. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels. We hebben een standaardcollectie, maar laat je daardoor niet afremmen. Heb je een uitgesproken wens? Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

balie met solid surface materiaal houtdecor bruin

Solid surface

Durasein® solid surface is een onderhoudsvriendelijk materiaal dat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen bestaat, en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het resultaat is een ijzersterk materiaal dat thermisch te vormen is. Dat biedt veel creatieve mogelijkheden in het ontwerpproces. Met Durasein® solid surface creëer je inspirerende ruimtes. Van retail tot kantoor, en van residentieel project tot publieke omgeving.

De Durasein® collectie van DecoLegno bestaat uit 39 varianten. Voor ieder dessin is een bijpassende lijm beschikbaar, waardoor het materiaal naadloos verlijmd kan worden. Durasein® biedt 10 jaar garantie.

wit marmer badkamer sfeerbeeld

Durasein® waskommen

Naast de standaard platencollectie levert DecoLegno een vijftal kant-en-klare Durasein® solid surface waskommen uit voorraad, in de kleur PM6207 Angora White. Onderbouw waskommen die naadloos te verlijmen zijn onder solid surface werkbladen, en elegant gevormde opbouw waskommen voor toepassing in badkamers of andere sanitaire gelegenheden. De waskommen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn gemaakt om dat te blijven.  

Het solid surface materiaal van Durasein® is glad en niet-poreus, waardoor het zeer gemakkelijk schoon te maken is. Het is antibacterieel, dus voorkomt de verspreiding van bacteriën. En dat is wel zo hygiënisch.

Nieuwsgierig?

Kom meer te weten.

Laten we kennis maken

Als dé solid surface specialist bij DecoLegno help ik jou graag bij het materialiseren van jouw project. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden met solid surface? Bekijk hier onze brochure. Wil je de collectie van Durasein® wel eens zien? Ik kom graag naar je toe. 

Zie ons als jouw creatieve partner!

Frank Peters

Productspecialist Durasein®