Showroom bezoeken Stalen bestellen
Webinar Beleef de nieuwe Cleaf structuren terugkijken

Webinar Beleef de nieuwe Cleaf structuren terugkijken

08-03-2021

DecoLegno breidt de collectie van Cleaf uit met twee nieuwe varianten: Riga en Corteccia. Synchroon structuur Corteccia van Cleaf is geïnspireerd op kastanjehout. Zowel het decor als de voelbare structuur van Corteccia geeft de natuurlijke beleving van hout. Riga brengt lineaire accenten aan in ieder interieur- of meubelontwerp. In deze driedimensionale structuur ervaar én voel je een hoog-en-laag lijnenspel.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de toepassing van deze nieuwe Cleaf varianten? Je kunt het webinar nu terugkijken. Stuur een e-mail naar communicatie@decolegno.nl, dan zorgen wij dat jij de link krijgt.

Over Michelle Bakker, de auteur van dit artikel

Michelle is sinds 2020 lid van het contentteam van DecoLegno. Ze klimt graag in de pen voor de nieuwsberichten en blogs voor onze website, maar ook voor onze partnerplatforms. Haar favoriete DecoLegno structuur? Dat is een moeilijke keuze, maar dan kiest ze voor de stijlvolle LS40 Poro Noce. Warme houtkleuren zijn wat haar betreft namelijk echte sfeermakers in een interieur.

Profiel foto van Michelle Bakker